Meny
Detektivhåndbok
Detektivhåndbok

Detektivhåndbok

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Visste du at Jørn Lier Horst, forfatteren av bøkene om Detektivbyrå nr 2, jobbet som politietterforsker? Her har han laget en håndbok i etterforskning og kriminalteknikk, tilpasset de unge detektiver. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 12 bonuskroner!

Om boka

Lær ekte etterforskning av en politimann!

Visste du at Jørn Lier Horst, forfatteren av bøkene om Detektivbyrå nr 2, jobbet som politietterforsker? Her har han laget en håndbok i etterforskning og kriminalteknikk, tilpasset de unge detektiver.

Bli med Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr 2 på opplæring i detektivarbeid! I denne detektivhåndboka finner du tips og råd om hvordan du blir en god detektiv, og lærer deg alt du trenger for at også du kan begynne å løse mysterier!

Åstedet
Hva er det første man må gjøre når man skal løse et mysterium - har du noen gang lurt på det? Eller hvordan man leter etter spor? Og hvordan tar man egentlig fingeravtrykk? Følger du nøye med gjennom hele boka, klarer du helt sikkert å løse gåtene som er lagt inn til slutt – da har du blitt en god detektiv!

Det er nemlig ingen aldersgrense for å være detektiv. Det å oppdage eller finne ut av ting, handler om å være nysgjerrig, oppfinnsom og oppmerksom, og det er det mange barn som er gode til. I tillegg finnes det en god del smarte metoder og teknikker. De kan du lære her!

 

Fakta

Bli med i Detektivklubben!