Meny
 
Detektivhåndbok
Detektivhåndbok

Detektivhåndbok

; Hans Jørgen Sandnes (Illustratør)

Visste du at Jørn Lier Horst, forfatteren av bøkene om Detektivbyrå nr 2, jobbet som politietterforsker? Her har han laget en håndbok i etterforskning og kriminalteknikk, tilpasset de unge detektiver. Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Lær ekte etterforskning av en politimann!

Visste du at Jørn Lier Horst, forfatteren av bøkene om Detektivbyrå nr 2, jobbet som politietterforsker? Her har han laget en håndbok i etterforskning og kriminalteknikk, tilpasset de unge detektiver.

Bli med Tiril og Oliver i Detektivbyrå nr 2 på opplæring i detektivarbeid! I denne detektivhåndboka finner du tips og råd om hvordan du blir en god detektiv, og lærer deg alt du trenger for at også du kan begynne å løse mysterier!

Åstedet
Hva er det første man må gjøre når man skal løse et mysterium - har du noen gang lurt på det? Eller hvordan man leter etter spor? Og hvordan tar man egentlig fingeravtrykk? Følger du nøye med gjennom hele boka, klarer du helt sikkert å løse gåtene som er lagt inn til slutt – da har du blitt en god detektiv!

Det er nemlig ingen aldersgrense for å være detektiv. Det å oppdage eller finne ut av ting, handler om å være nysgjerrig, oppfinnsom og oppmerksom, og det er det mange barn som er gode til. I tillegg finnes det en god del smarte metoder og teknikker. De kan du lære her!

 

Fakta

Bli med i Detektivklubben!