Dinosauregget

Hanna og Theo er i Montana og besøker dyreparken der. Der har de ikke bare sjeldne dyr - de har også DINOLAND! Hanna og Theo elsker dinosaurer, begge to, og syns det er spennende med alle fossilene som er stilt ut i parken. Les mer

299,-
Innbundet
Ventes til lager 27.06.2024
Hanna og Theo er i Montana og besøker dyreparken der. Der har de ikke bare sjeldne dyr - de har også DINOLAND! Hanna og Theo elsker dinosaurer, begge to, og syns det er spennende med alle fossilene som er stilt ut i parken. Ekstra spennende blir det når det dukker opp et dinosauregg midt i parken. Men hva skal de gjøre når professor Peggy dukker opp og skal åpne egget midt i parken? Det kan da ikke være riktig! Og hva er sammenhengen mellom de utdødde dinosaurene og rødpandaen som snart skal ha unger? Hanna og Theo aner ugler i mosen. Dyrehagedetektivene må løse saken!

Dinosauregget er tolvte bok i serien om Dyrehagedetektivene Hanna og Theo. Boka er gjennomillustrert av Maria Steffensen og har egne faktasider om dinosaurer bakerst. Serien passer fint for ferske lesere.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788203452185
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Dinosauregget
Format
21 x 15 cm
Serie
Dyrehagedetektivene 12

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dinosauregget:

Løven

Frédéric Brrémaud
Innbundet 
249,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjertet

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
163,- 179,-
 
Hjernen
Ny!

Hjernen

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv