Meny
 

Pingis og drømmedagen

; Victoria Berge Løvenskiold (Illustratør)

Lek med farger, tall og ukedager i supersjarmerende bildebok! Pingis elsker is og maser om iskrem hver eneste dag. Men mamma pingvin sier nei, bare på lørdag. Men så får mamma en vill idé … Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Om boka

Plutselig en dag sier mamma nemlig ja – Pingis skal få lov til å spise så mye is han vil. Men da må han spise BARE is, og ingenting annet. Morgenen etter spretter Pingis opp fra senga – hvilke smaker har han lyst på til frokost? Rød bringebæris? Eller brun sjokoladeis …? Så løper han til skolen for å fortelle vennene sine hvor utrolig heldig han er, som skal få spise is hele dagen lang. Noen av vennene mener at han klarer å spise bare én iskule til lunsj – men Pingis tror han klarer mange flere. Hvor mange tror du han klarer?

Denne sjarmbomba av en bok handler om noe viktig – nemlig om at magen vil ha litt ordentlig mat, og ikke bare is eller godteri. Historien er fortalt på barnas premisser, så de forstår at Pingis får litt lyst på en deilig makrell utpå ettermiddagen … men han skal jo spise bare is … Samtidig kan man snakke om smak og farger, og telle både iskuler og venner.

De vakre og fristende illustrasjonene er laget av Victoria Berge Løvenskiold. Du får garantert lyst på is (og en liten pingvinunge!) når du blar gjennom bildeboka. Victoria har også skrevet og illustrert myldreboka Norge rundt – reisebrev fra 13 byer (2017).

Jeannette Platou er journalist i NRK - best kjent fra Sommeråpent og som programleder og gravejournalist i Brennpunkt – og debuterer som forfatter med bildeboka om Pingis.

 

Fakta