Meny
 
Den hvite hestens hemmelighet

Den hvite hestens hemmelighet

roman

Serie: Hedda 1

‘Den hvite hestens hemmelighet’ handler om hestejenta Hedda og om hesten Wolfgang – men den handler også om vennskap, løgn, og mot til å si sannheten, selv om man har gjort noe dumt. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Innbundet
Innbundet
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Drama i stallen

‘Den hvite hestens hemmelighet’ handler om hestejenta Hedda og om hesten Wolfgang – men den handler også om vennskap, løgn, og mot til å si sannheten, selv om man har gjort noe dumt.

Hedda er nybegynner i stallen, så alle som er på samme parti som henne er mye er mye yngre enn henne. Hun skulle gjerne vært på det samme partiet som de andre jentene hun kjenner fra skolen – men på den annen side, et par av jentene som absolutt IKKE er greie er også der. 

Den hvite hesten
En av hestene i stallen står nesten alltid i boksen sin, det virker ikke som om han noen gang blir ridd på, enda han er en flott hingst. Hedda undrer seg over hvorfor, for hun synes han virker grei. Så en dag har Wolfgang, som han heter, rømt. Hedda finner ham inne i skogen og leier ham tilbake til stallen. Hun utvikler et helt spesielt bånd med Wolfgang, og finner ut at han har et har en mystisk ulykke bak seg. 

Den store løgnen
De tilbringer all tid sammen, og Hedda tar han med ut av stallen i all hemmelighet. Hun vil så gjerne imponere alle i stallen med hva hun har fått til med Wolfgang. Men en dag, helt uten å tenke seg om, kommer Hedda i skade for å lyve. Hun sier at hun skal få kjøpe Wolfgang, at han skal bli hennes hest. Det er jo på ingen måte sant, de har ikke råd til en hest som Wolfgang. Men nå er det jo sagt … Hvis sannheten kommer ut, risikerer hun å miste alt i stallen. Hva skjer når løgnen galopperer fra henne?

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 190
ISBN: 9788203265938
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 23 x 16 cm
Nr: 8165351
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger