Meny
 
Hedvig får hestefeber - Frida Nilsson

Hedvig får hestefeber

; Katarina Vintrafors (Illustratør) ; Cecilie Winger (Oversetter)

Serie: Hedvig 2

Hedvig har begynt i andreklasse, og hun og de andre jentene har fått hestefeber. De galopperer rundt i skolegården hvert eneste friminutt, og tenker aldri mer på fotball og hoppetau. De steiler og sparker bakut, mens de drømmer om egen hest. Les mer
Vår pris
227,-
Spar
22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 227,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Hedvig har begynt i andreklasse, og hun og de andre jentene har fått hestefeber. De galopperer rundt i skolegården hvert eneste friminutt, og tenker aldri mer på fotball og hoppetau. De steiler og sparker bakut, mens de drømmer om egen hest. Og hvis man ikke får en, som Hedvig, kan det jo hende at man må juge litt. Det slipper ut av henne at hun har fått en ny nabo, med tre hvite hester. Og vips er hun den mest populære i klassen. Men hva skjer når sannheten kommer fram?


Hedvig får hestefeber er den andre, frittstående boka om rampejenta Hedvig. Hun bor utenfor hutaheiti og er nabo med ingen. Bøkene egner seg godt til høytlesning, eller til å lese selv, for målgruppen 6 til 9 år.


Frida Nilsson er forfatteren bak romanene Ishavspirater (2017) og Det tynne sverdet (2018), i tillegg til bøkene om Hedvig. Hun skriver om de helt store spørsmålene - livet, døden og kjærligheten - med grenseløs humor og stort alvor, og blir av kritikerne ofte sammenliknet med Astrid Lindgren og Roald Dahl.


Nilsson har mottatt internasjonal annerkjennelse for sitt forfatterskap, og bøkene hennes har blitt nominert til den prestisjetunge Deutscher Jugend Literaturpreis i Tyskland, i tillegg til flere litteraturpriser i Frankrike. Hun har blitt nominert til Augustprisen tre ganger, og i 2014 mottok hun Astrid Lindgren-prisen. I 2018 mottok hun Kulla-Gulla priset fra Svenska barnboksinstitutet.


Sagt om Hedvig-bøkene:


«Nydelig som en kveldshimmel hos Marikken» - DN


«Vittig, lett og lødig. Jeg gleder meg til de neste bøkene om Hedvig!» - Frøydis Eriksen, Barnebokkritikk.no


«Les, se, le, gråt og overraskes!» - SvD


«Det bobler av glede og galskap.» - Norrtelje Tidning


«Lykkelige er de barna som får bli kjent med Hedvig!» - Eva Bejhed, Bohuslänningen

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 159
ISBN: 9788202588410
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Hedvig och Max-Olov
Alder: Barn 6-9
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger