Meny
Mørkets sang - Katie Cook

Mørkets sang

; Elli Puukangas (Illustratør) ; Maren Barlien Guntvedt (Oversetter)

Serie: Star stable: skjebnerytterne 4

Mørkets sang er en klassisk fantasyfortelling i tegneserieform, med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Mørkets sang er en klassisk fantasyfortelling i tegneserieform, med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. Onlinespillet Star Stable er et av verdens raskest voksende dataspill om hester, med over 500 000 aktive spillere hver måned.

Når Skjebnerytterne begir seg ut for å treffe druidevennene sine, innser de at alt ikke er som det skal i Jorvik. Da Linda får en skremmende visjon av en stor katastrofe, skjønner jentene at det er opp til dem å redde Jorviks magiske natur fra total ødeleggelse.

Men hva er det med det mystiske treet dypt inne i skogen, som virker som om det smitter alt rundt seg med noe dødelig og ødeleggende? Kan treet være årsaken til all ondskapen, og hvem har i så fall brukt svartekunster for få det til?
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 158
ISBN: 9788202766429
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Ödesryttarna - Mörkrets sång
Alder: Barn 9-12
Format: 24 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger