Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Mørkets sang

Mørkets sang er en klassisk fantasyfortelling i tegneserieform, med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Mørkets sang er en klassisk fantasyfortelling i tegneserieform, med hester, spennende eventyr og magi i beste bokslukerstil! Bli med Lisa, Alex, Linda og Anne når de oppdager kreftene sine og kastes ut i eventyr, fjernt fra hverdagen på skolen og i stallen. Onlinespillet Star Stable er et av verdens raskest voksende dataspill om hester, med over 500 000 aktive spillere hver måned.

Når Skjebnerytterne begir seg ut for å treffe druidevennene sine, innser de at alt ikke er som det skal i Jorvik. Da Linda får en skremmende visjon av en stor katastrofe, skjønner jentene at det er opp til dem å redde Jorviks magiske natur fra total ødeleggelse.

Men hva er det med det mystiske treet dypt inne i skogen, som virker som om det smitter alt rundt seg med noe dødelig og ødeleggende? Kan treet være årsaken til all ondskapen, og hvem har i så fall brukt svartekunster for få det til?

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
158
ISBN
9788202766429
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Ödesryttarna - Mörkrets sång
Format
24 x 18 cm
Serie
Star stable: skjebnerytterne 4

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mørkets sang:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv