Min side Kundeservice Bli medlem

Røde spor

Innbrudd, blodspor i snøen - hestejentene i STALL NOVA får stor utfordringer i bok 3 i serien. Det nærmer seg jul, og Erika, Filip, Charlotte, Karo og Sandra skal passe Stall Nova igjen. Men fredelige Sørkedalen er plutselig blitt et utrygt sted. Les mer

199,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Innbrudd, blodspor i snøen - hestejentene i STALL NOVA får stor utfordringer i bok 3 i serien. Det nærmer seg jul, og Erika, Filip, Charlotte, Karo og Sandra skal passe Stall Nova igjen. Men fredelige Sørkedalen er plutselig blitt et utrygt sted. Folk opplever innbrudd, det er blodspor i snøen, og kan det stemme at det skjuler seg noen i det forfalne, gamle huset? Snart skjønner ungdommene at den store, farlige og hjerteløst brutale verdenen der ute har kommet nærmere. Og at noen trenger deres hjelp ... Følg Erika på 14 med connemaraponnien Moy Grey; lillebror Filip på 11 med to hester: shetlandsponnien Peter og en halvblodshest som heter Hermann, Charlotte på 13 med araberfullblodsen Apollo, søsteren hennes Karo på 12 med newforestponnien Belveder, og til slutt Sandra på 13 med hunteren Sorrento.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242181695
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Stall Nova 3

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

j
jeppe – 20.10.2008

– Røde spor handler om en klubb med fire jenter og en gutt. Moren og faren er reist bort, og Erika passer stallen med hjelp av vennene sine. Det er vinter og det er masse snø. Herman, den ene hesten til Philip, er forkjølet så han rir shetlandsponnyen Peter. En dag rir de på tur og Peter stopper for å tisse. Der ser han noe av tøy som ligger i snøen. Hvem er denne personen som har mistet klærne sine? Jeg likte den fordi den var spennende og litt skummel. Jeg fikk nesten ikke lagt den fra meg når jeg leste den høyt for min datter. Dette er en typisk jentebok, men fin er den.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Røde spor:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv