Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Sykehushunden

Noen barn er syke og må på sykehus. Det er ikke noe gøy. Men barna på sykehuset føler seg straks bedre når de får besøk av den supre sykehushunden Prikke!

Les mer

218,-

249,- Spar: 31,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bli kjent med sykehushunden Prikke!

Noen barn er syke og må på sykehus. Det er ikke noe gøy. Men barna på sykehuset føler seg straks bedre når de får besøk av den supre sykehushunden Prikke!

Prikke er en dalmatiner, og hun er IKKE en helt vanlig hund! Hun er nemlig en sykehushund. En sykehushund besøker barn som må være på sykehus. Sykehusdagene blir litt kortere og litt finere når man får besøk av en snill og fin hund!

Etter frokost tar Prikke og eieren Inger bussen til sykehuset. Prikke elsker å besøke barna på barneavdelingen, og barna blir veldig glade for å få møte hunden! Prikke trøster en gråtende baby, beroliger ei redd jente og muntrer opp en tenåring som kjeder seg. Men hva skjer når Prikke selv blir skadet og må holde seg hjemme? Gruffalo-forfatter Julia Donaldsons tekst på rim får i denne bildeboken følge av Sara Ogilvies tidsriktige og sjarmerende illustrasjoner. Tegningene er fulle av detaljer som formidler liv, glede, varme og mangfold.

Fortellingen om sykehushunden Prikke er skrevet av Julia Donaldson, mest kjent som «mammaen» til Gruffalo. Teksten går på rim, som pirrer språkglede og språkutvikling. Sara Ogilvie har illustrert på fortreffelig vis, med detaljrike og fargeglade tegninger som barna liker. ‘Sykehushunden’ gir god anledning til å snakke om følelser og om omsorg.

Detaljer

Forlag
Omnipax
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
32
ISBN
9788283152159
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
The hospital dog
Format
29 x 26 cm
Nr
8195463

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sykehushunden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fysikk

Solveig Thime
Innbundet 
327,- 359,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv