Verdens verste dyr

David Walliams har skrevet om verdens verste barn, verdens verste foreldre, verdens verste lærere … nå er det bare å forberede seg på historier om verdens verste dyr!

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Fra bestevenn til BØLLE

Hva gjør du når «den søte» akvariefisken er ekstremt sulten og spiser både katter og tanter? Når den blir så stor at den vokser ut av gullfiskbollen og tømmer kjøleskapet? Leo opplever marerittet da han får fisken Frompe (den promper og raper samtidig) av en mann på brygga. Han tar den med seg hjem til pensjonatet til tante Bea og katten Snerk. Det går skikkelig galt!

Og hva kan skje når du har en gullegod hamster som du elsker mer enn iskrem, og plutselig forelsker deg i en ørkenrotte i dyrebutikken. Det gjør nemlig Bente. Og hun må ha ørkenrotta også, koste hva det koste vil. Det hun ikke er forberedt på, er at hamstere og ørkenrotter er svorne fiender. Verdens to beste kjæledyr blir til verdens verste kjæledyr! Halvor hamster og Ørjan ørkenrotte er i stand til, tro det eller ei, å rive ned hele huset!

For ikke å snakke om frøken Solbakken som i god tro skaffer seg undulaten Rabiat. Hun tror at hun har fått en ny, hyggelig venn hun kan småprate med. En undulat som vil kurre tilbake til henne og være mild og snill. Men Rabiat lever virkelig opp til navnet sitt. Men undulaten inngår et samarbeid med skjæra som sitter utenfor vinduet, og blir en tyv som lopper den gamle damen for gods og gull. Sånn kan det gå. David Walliams har på nytt skrevet en bok for barn som er morsom å lese også for de voksne.

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
307
ISBN
9788203396236
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The world's worst pets
Format
21 x 16 cm
Nr
8213801
Serie
Verdens verste

Om forfatteren

David Walliams er en mester i å skape klassiske barnehelter og actionfylte historier med humor, satire - og kjærlighet. Bøkene hans er proppfulle av situasjonskomikk, absurde situasjoner og gode replikker, og persongalleriet er mildt sagt fargerikt. Men det er aldri noen tvil om hvor Walliams' sympati ligger. Han er alltid på barnas side.

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Verdens verste dyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

666

Tom Egeland
Innbundet 
199,- 399,-
 

2020

Gunnar Staalesen
Innbundet 
149,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv