Modige kvinner

50 kvinner som endret sin verden

La deg inspirere av femti fryktløse kvinner som har brukt sine gudgitte evner til å leve ut sin tro. Hverdagsheltene i denne boka er eksempler på Guds kjærlighet i praksis. De er helhjertede kristne kvinner som er lys og salt i sin verden. Les mer

199,-
Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

La deg inspirere av femti fryktløse kvinner som har brukt sine gudgitte evner til å leve ut sin tro. Hverdagsheltene i denne boka er eksempler på Guds kjærlighet i praksis. De er helhjertede kristne kvinner som er lys og salt i sin verden. De har alle gjort en forskjell og satt dype spor. Deres historier vil inspirere deg til å modig forandre din verden!

I boken møter du blant annet:

CORRIE TEN BOOM - hjalp mange jøder å unnslippe holocaust, kom levende fra et opphold i en konsentrasjonsleir og delte evangeliet om Jesu tilgivelse og nåde over hele verden.

FLORENCE NIGHTINGALE - opplevde som tenåring at Gud kalte henne til tjeneste. Hun ble en pioner innen moderne sykepleie, reddet mange soldaters liv, startet en av de første medisinske høyskolene i verden og skrev mange fagbøker.

LISE WENCHE KARLSEN - Lise ønsket seg skilsmisse, men hun og ektemannen Ludvig ble ikke skilt, de ble «frelst og fri». Sammen startet ekteparet et banebrytende arbeid for rusmisbrukere i Norge!

ANNIE SKAU BERNTSEN - tok sykepleierutdannelse og fikk et tydelig kall til å bli misjonær i Kina. Hun jobbet mange år i Kina og startet også sykehuset Håpets Havn i Hong Kong. Hun regnes som en bauta i norsk misjonshistorie.

CHRISTINE CAINE - en vanskelig barndom ga motivasjon og drivkraft til å starte A21, en organisasjon som jobber for å hjelpe ofre for menneskehandel.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
109
ISBN
9788230216576
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Courageous world changers
Format
23 x 18 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Modige kvinner:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv