Min side Kundeservice Bli medlem

Studiebibel for tweens

Det nye testamente : fra hverdagsbibelen

STUDIEBIBEL FOR TWEENS er laget spesielt for deg i alderen 9-13 år. Dette er en studiebibel full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser. Les mer

499,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

STUDIEBIBEL FOR TWEENS er laget spesielt for deg i alderen 9-13 år. Dette er en studiebibel full av hjelpemidler for å lese og forstå Guds Ord. Jarle Waldemar hjelper deg ikke bare til å forstå, men også til å gjøre noe med det du leser.
Hver bok begynner med en innledning som forteller hva boken handler om.
Kommentarene er inndelt i fem ulike kategorier som gjør Bibelen mer forståelig, spennende og relevant. Bibelen er dessuten illustrert med unike tegninger. Bibelteksten som brukes er fra den nye norske oversettelsen Hverdagsbibelen 2013, Bibelforlaget - Det nye testamentet. Hverdagsbibelen er en forenklet og levendegjort oversettelse som baserer seg på Bibelen - Guds Ord.
Dette finner du i STUDIEBIBEL FOR TWEENS:
Guds skattekiste - Visste du at? - Fakta om - Forklaring - Hva betyr dette i dag? - Bibelleksikon - Innledningsside til hver bok - Kart - Illustrasjoner - Jesu Ord i rødt

Mer om Hverdagsbibelen:
Hverdagsbibelen er ikke en konkordant (ord-for-ord) oversettelse fra grunnspråkene, men en forenklet og levendegjort oversettelse. Den baserer seg på Bibelen - Guds Ord, som er Bibelen vi anbefaler når du skal ha en utgave som ligger så nær opptil originalskriftene som mulig.
Hverdagsbibelen legger vinn på å holde seg innenfor de teologiske rammer grunnteksten gir, men dens viktigste oppgave er å gjøre Bibelen leservennlig og forståelig for Ola og Kari, Per og Pernille!

Detaljer

Forlag
Bibelforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
653
ISBN
9788278390894
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
22 x 15 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Studiebibel for tweens:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Heidi

Johanna Spyri
Innbundet 
299,- 329,-

Oda!

Ketil Bjørnstad
Paperback 
199,-

Mind

Daniel J. Siegel
Innbundet 
326,-
 

Logg inn

Handlekurv