Få 6 i matte

fra middels til toppkarakter med Norges beste mattelærer

Er du en av dem som synes at matte er ganske gøy, men som ikke får noen særlige utfordringer på skolen? Har du en firer, og klarer ikke helt komme deg opp på en femmer?

Kanskje du har en femmer, men aldri klarer å få sekser? Denne boka er for deg. Les mer

409,-

449,- Spar: 40,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Er du en av dem som synes at matte er ganske gøy, men som ikke får noen særlige utfordringer på skolen? Har du en firer, og klarer ikke helt komme deg opp på en femmer?

Kanskje du har en femmer, men aldri klarer å få sekser? Denne boka er for deg. Med det du lærer her, kommer du til å oppleve at matte blir utrolig spennende! Du kommer til å få fantastiske aha-opplevelser. Hvis du jobber godt med denne boka og får til å løse problemene, vil du få en ny og dypere forståelse for matte. Da blir det gøy! Og da er det veldig fort gjort å bli knallgod i matte.
Hvis du har gjennomsnittlige karakterer i matte og bestemmer deg for å lese denne boka, kan du også bli god. Du kan faktisk bli ordentlig god. Boka passer for alle matematikkinteresserte, både foreldre og unge, så sant du allerede har noen matematiske grunnbegreper på plass. Hvis du er ungdomsskoleelev eller i starten av videregående, vil du ha enormt utbytte av denne boka.

Her finner du noen viktige emner fra pensum. Her er de emnene som er helt avgjørende for at du skal bli skikkelig god i matte. Fokuset er på de emnene som skolen ikke vanligvis klarer å ta hånd om. Det handler om algebra brukt i problemløsning, geometri og ikke minst generalisering.

Detaljer

Forlag
Kagge
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
207
ISBN
9788248923275
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Få 6 i matte
Format
24 x 20 cm
Nr
8143870

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Få 6 i matte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skyldig

Sven Petter Næss
Innbundet 
149,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv