Barnas brødbakebok
Abigail Wheatley ; Sam Baer ; Francesca Carabelli (Illustratør) ; Howard Allman (Illustratør) ; Bente-Lill Øygard (Oversetter) ; Terje Øygard (Oversetter)
Å bake sitt eget gøy er enkelt og morsomt for barna!
Brød er en grunnleggende bestanddel av kostholdet i alle land i verden, og det å kunne bake dem selv gir barna eierskap over maten! I dette siste tilskuddet til Spektrums populære kokebøker for barn finner dere enkle, utførlige trinn-for-trinn-oppskrifter tilpasset barn og ferske bakere: Havrebrød, pariserloff, rugbruød, rundstykker, brytebrød, pitabrød, brødpinner, focaccia, pretzler, maisbrød, muffins, sjokoladebrød, fillebrød, fruktkringle, boller, brioche, fletter og alle mulige salte og søte fristelser. Les mer
Brød er en grunnleggende bestanddel av kostholdet i alle land i verden, og det å kunne bake dem selv gir barna eierskap over maten! I dette siste tilskuddet til Spektrums populære kokebøker for barn finner dere enkle, utførlige trinn-for-trinn-oppskrifter tilpasset barn og ferske bakere: Havrebrød, pariserloff, rugbruød, rundstykker, brytebrød, pitabrød, brødpinner, focaccia, pretzler, maisbrød, muffins, sjokoladebrød, fillebrød, fruktkringle, boller, brioche, fletter og alle mulige salte og søte fristelser. Les mer
- Vår pris
- 90,-
- Spar
- 9,-
Veil. pris: 99,-
(Spiral)
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Spiral
Legg i
Spiral
Legg i
Vår pris:
90,-
Spar:
9,-Veil. pris: 99,-
(Spiral)
Leveringstid:
Sendes innen 1 virkedag
Å bake sitt eget gøy er enkelt og morsomt for barna!
Brød er en grunnleggende bestanddel av kostholdet i alle land i verden, og det å kunne bake dem selv gir barna eierskap over maten! I dette siste tilskuddet til Spektrums populære kokebøker for barn finner dere enkle, utførlige trinn-for-trinn-oppskrifter tilpasset barn og ferske bakere: Havrebrød, pariserloff, rugbruød, rundstykker, brytebrød, pitabrød, brødpinner, focaccia, pretzler, maisbrød, muffins, sjokoladebrød, fillebrød, fruktkringle, boller, brioche, fletter og alle mulige salte og søte fristelser.
Brød er en grunnleggende bestanddel av kostholdet i alle land i verden, og det å kunne bake dem selv gir barna eierskap over maten! I dette siste tilskuddet til Spektrums populære kokebøker for barn finner dere enkle, utførlige trinn-for-trinn-oppskrifter tilpasset barn og ferske bakere: Havrebrød, pariserloff, rugbruød, rundstykker, brytebrød, pitabrød, brødpinner, focaccia, pretzler, maisbrød, muffins, sjokoladebrød, fillebrød, fruktkringle, boller, brioche, fletter og alle mulige salte og søte fristelser.
- FAKTA
-
Utgitt:
2016
Forlag: Spektrum
Innbinding: Spiral
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 64
ISBN: 9788231610199
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The childrens book of baking bread
Alder: Barn 6-9
Format: 21 x 25 cm
- KATEGORIER:
- VURDERING
-
Gi vurdering
Les vurderinger