Barnas brødbakebok
Abigail Wheatley Sam Baer Francesca Carabelli (Illustratør) Howard Allman (Illustratør) Bente-Lill Øygard (Oversetter) Terje Øygard (Oversetter)
Å bake sitt eget gøy er enkelt og morsomt for barna!
Brød er en grunnleggende bestanddel av kostholdet i alle land i verden, og det å kunne bake dem selv gir barna eierskap over maten! I dette siste tilskuddet til Spektrums populære kokebøker for barn finner dere enkle, utførlige trinn-for-trinn-oppskrifter tilpasset barn og ferske bakere: Havrebrød, pariserloff, rugbruød, rundstykker, brytebrød, pitabrød, brødpinner, focaccia, pretzler, maisbrød, muffins, sjokoladebrød, fillebrød, fruktkringle, boller, brioche, fletter og alle mulige salte og søte fristelser.
Les mer
99,- Spar: 9,-
Logg inn for å se din bonus
Brød er en grunnleggende bestanddel av kostholdet i alle land i verden, og det å kunne bake dem selv gir barna eierskap over maten! I dette siste tilskuddet til Spektrums populære kokebøker for barn finner dere enkle, utførlige trinn-for-trinn-oppskrifter tilpasset barn og ferske bakere: Havrebrød, pariserloff, rugbruød, rundstykker, brytebrød, pitabrød, brødpinner, focaccia, pretzler, maisbrød, muffins, sjokoladebrød, fillebrød, fruktkringle, boller, brioche, fletter og alle mulige salte og søte fristelser.
Detaljer
- Forlag
- Spektrum
- Innbinding
- Spiral
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 64
- ISBN
- 9788231610199
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2016
- Originaltittel
- The childrens book of baking bread
- Format
- 21 x 25 cm