Min side Kundeservice Bli medlem

Popcorn!

Provides a history of one of America's favorite snack foods, presenting its origins, nutritional information, and recipes. Les mer

125,-
Paperback
Sendes innen 21 dager

Logg inn for å se din bonus

Provides a history of one of America's favorite snack foods, presenting its origins, nutritional information, and recipes.

Medlemsvurdering:
Dette må uten tvil være den mest sjarmerende og originale oppskriftsboken jeg noen gang har tatt i bruk! Popcorn er blitt en viktig del av norsk helgekos og kinomørke, men det finnes en historie bak denne snacksen som er vel verdt å fordype seg i! Boken tar for seg historien til poppet maiskorn, både i form av hvor den stammer fra og utviklingen, men også hvordan smakene har forandret seg fra år til år, med nye innslag som popcorn med blant annet sukker, smør og karamell. I denne boken får du også mange artige oppskrifter som alle inneholder popcorn, så dette er et perfekt kjøp for den som er litt ekstra glad i popcorn! En utrolig bok på mange måter!

Gloom

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Charlesbridge Publishing,U.S.
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
ISBN
9781570914430
Utgivelsesår
2003
Format
28 x 22 cm
Priser
Short-listed for Rhode Island Children's Book Awards 2006.

Medlemmers vurdering

G
Gloom – 28.07.2009

– Dette må uten tvil være den mest sjarmerende og originale oppskriftsboken jeg noen gang har tatt i bruk! Popcorn er blitt en viktig del av norsk helgekos og kinomørke, men det finnes en historie bak denne snacksen som er vel verdt å fordype seg i! Boken tar for seg historien til poppet maiskorn, både i form av hvor den stammer fra og utviklingen, men også hvordan smakene har forandret seg fra år til år, med nye innslag som popcorn med blant annet sukker, smør og karamell. I denne boken får du også mange artige oppskrifter som alle inneholder popcorn, så dette er et perfekt kjøp for den som er litt ekstra glad i popcorn! En utrolig bok på mange måter!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Popcorn!:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Turboka

Anders Baumberger
Innbundet 
318,- 349,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv