Meny
Eventyrorkesteret: I Dovregubbens hall
I Dovregubbens hall - Hattie Grylls

I Dovregubbens hall

; Matthew O'Keeffe ; Edvard Grieg (Komponist) ; Jessica Courtney-Tickle (Illustratør) ; Anitra Guddal Figenschou (Oversetter)

«Musikkbøkene i bokserien EVENTYRORKESTERET må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved teater og klassisk musikk.»

Musikalsk eventyr i Dovregubbens hall

Hør de berømte tonene av Edvard Grieg til Dovregubbens hall, Solveigs sang og flere andre mens vi følger umuliusen Peer Gynt ut på eventyr. I Dovregubbens hall tar oss med på et musikalsk eventyr med Henrik Ibsens Peer Gynt.

Les mer
Bildebok
Musikk
Gavebok
Vår pris
305,-
Spar
44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 305,-
Spar: 44,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Eventyrorkesteret i Dovregubbens hall

Hør de berømte tonene av Edvard Grieg til Dovregubbens hall, Solveigs sang og flere andre mens vi følger umuliusen Peer Gynt ut på eventyr. I Dovregubbens hall tar oss med på eventyr med Henrik Ibsens Peer Gynt. Peer er på bryllupsfest med moren sin. Alle spiser, danser og koser seg, men Peer synes det er så kjedelig. Han vil finne på noe annet!

Peer legger i vei på egenhånd og vips er eventyret i gang. På hvert oppslag er det en musikk-knapp. Trykk på den og hør et av Edvard Griegs berømte musikkstykker. Her er både I Dovregubbens hall, Solveigs sang, Morgenstemning og flere til. Boka er gjennomillustrert med flotte, fargerike oppslag. Den gir en fin introduksjon til de verdensberømte verkene av Edvard Grieg og Henrik Ibsen. 

I tillegg til fortellingen med de ti melodiene står det litt om både Edvard Grieg og Henrik Ibsen bak i boka, sammen med forklaringer på musikkuttrykk.


Sagt om bøkene i serien EVENTYRORKESTERET:
«Et lite kunstverk om et musikalsk mesterverk» - Maya Troberg Djuve, Dagbladet, Terningkast 5
«Musikkbøkene i bokserien EVENTYRORKESTERET må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved teater og klassisk musikk.» Parents in Touch
«En magisk gjenfortelling av de store klassikerne med en perfekt introduksjon til de store mesterverkene innen klassisk musikk.» South Wales Evening post
«Vi rett og slett elsket disse bøkene! EVENTYRORKESTERET er en drøm å lese med barna. Musikken tar deg virkelig med inn i historien. En glimrende måte å introdusere barn for klassisk musikk på.»  BookBairn

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Figenschou
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk
Sider: 16
ISBN: 9788284310275
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 3-6
Format: 31 x 28 cm
Nr: 8210705
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Musikkbøkene i bokserien EVENTYRORKESTERET må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved teater og klassisk musikk.»

«En magisk gjenfortelling av de store klassikerne med en perfekt introduksjon til de store mesterverkene innen klassisk musikk.»

«Vi rett og slett elsket disse bøkene! EVENTYRORKESTERET er en drøm å lese med barna. Musikken tar deg virkelig med inn i historien. En glimrende måte å introdusere barn for klassisk musikk på.»