Meny
Tryllefløyten - Katie Cotton

Tryllefløyten

; Wolfgang Amadeus Mozart (Komponist) ; Jessica Courtney-Tickle (Illustratør) ; Frederica Angiuli (Oversetter) ; Anitra Guddal Figenschou (Oversetter)

Bøkene i serien Eventyrorkesteret er den perfekte måten å introdusere barna for klassisk musikk! Trykk på knappen i hvert oppslag og den deiligste musikk flyter ut av boksidene! I denne boken er det Mozarts mesterverk TRYLLFLØYTEN vi blir kjent med. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Bøkene i serien Eventyrorkesteret er den perfekte måten å introdusere barna for klassisk musikk! Trykk på knappen i hvert oppslag og den deiligste musikk flyter ut av boksidene! I denne boken er det Mozarts mesterverk TRYLLFLØYTEN vi blir kjent med.

Sagt om Eventyrorkesteret:

«Musikkbøkene i bokserien Eventyrorkesteret må være den beste måten å introdusere barn for gleden ved ballett og klassisk musikk. Disse musikkbøkene vil fange barnets oppmerksomhet.
- Parents in Touch

«Vi rett og slett elsket disse bøkene! Eventyrorkesteret er en drøm å lese med barna.»
- BookBairn

«En livlig gjendiktning, beriket av Jessica Courtney-Tickles rike og overdådige illustrasjoner. Hvert bokoppslag er som en opplyst hage.»
- The Guardian

«For en vakkert illustrert gjenfortelling! En magisk bok!»
- The Irish Examiner

«En magisk gjenfortelling av de store klassikerne med en perfekt introduksjon til de store mesterverkene innen klassisk musikk.»
- South Wales Evening post

Historien Tryllefløyten er mer aktuell enn man skulle tro. Alle vet at musikken ble komponert av Mozart, men ikke alle vet at teksten (librettoen) ble skrevet av Emanuel Schikaneder i 1791. Det handler om to ungdommer som fortviler over at foreldrene fører en evig krig, sammen tar de makten og forener folket. Tryllefløyten er et barn av opplysningstiden hvor fornuft, frihet, toleranse, framskritt og troen på mennesket står i sentrum.

WOLFGANG AMADEUS MOZART regnes som en av de største komponister i musikkhistorien. Han var fra Østerrike og fra han var 5 år gammel fremstod han som et musikalsk geni! Tryllefløyten er en av Mozarts mest populære operaer. Den er tysk og hadde premiere i Wien hvor Mozart selv var dirigent. Det spesielle med denne oppsetningen var at alle kunne komme og se den, ikke bare de rike, og det var uvanlig på den tiden!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Figenschou
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 19
ISBN: 9788284310206
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The magic flute
Alder: Barn 3-6
Format: 27 x 31 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger