Min side Kundeservice Bli medlem

Magiens mestere

Mørkets inntog

I denne boken kan du lese et av Disney-universets mest ambisiøse fantasy-eposer – nemlig legenden om «Magiens mestere»! I forrige del av sagaen var vi vitne til at våre venner gikk seirende ut av Den store turneringen, og at Mikke ble utnevnt til Overtrollmann og herre av den sagnomsuste Storkronen. Les mer

140,-
Paperback
Ventes til lager
I denne boken kan du lese et av Disney-universets mest ambisiøse fantasy-eposer – nemlig legenden om «Magiens mestere»! I forrige del av sagaen var vi vitne til at våre venner gikk seirende ut av Den store turneringen, og at Mikke ble utnevnt til Overtrollmann og herre av den sagnomsuste Storkronen. Han vil jo gjerne være en verdig bærer av kronen, men legger ikke merke til at han blir påvirket av dens mørke krefter ... Mister vi vår gode venn til den mørke siden for alltid?

Følg Donald, Mikke og Langbein på ferden gjennom en magisk verden hvor drager, krigerroboter og andre overnaturlige vesener lever side om side – velkommen til magiens mestere!

Om serien: Våre venner i Andeby er støtt og stadig på nye eventyr, og det hender seg at disse tar plass i en svunnen tid ... Og kanskje også da i parallelle univers, hvor trollmenn, hekser, drager, jotner og riddere lever side om side? I denne pocketserien børster vi støv av noen av de beste fantasy-historiene fra Donald Pockets enorme historiearkiv!

Detaljer

Forlag
Egmont Kids Media Nordic
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788242979919
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Magiens mestere
Format
21 x 15 cm
Serie
Donald Duck Fantasy 4 - 2024

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Magiens mestere:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv