Min side Kundeservice Bli medlem

Livet

en kort reise gjennom fire milliarder år

"(...) det svært viktig at slike bøker utgis; nettopp fordi det er en god nøkkel og interessevekker for vitenskapen og videre læring."

Eirik Hvaal Stenberg (18), Aftenposten, Si ;D

En uvanlig spennende og dramatisk innføring i Darwins evolusjonsteori! Dette er en reise gjennom livets utvikling over nesten fire milliarder år, fra det første famlende liv i ursuppen fram til i dag. Den 16-årige Eirik går på toget i Bodø etter et besøk hos moren sin. Les mer

199,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

En uvanlig spennende og dramatisk innføring i Darwins evolusjonsteori! Dette er en reise gjennom livets utvikling over nesten fire milliarder år, fra det første famlende liv i ursuppen fram til i dag. Den 16-årige Eirik går på toget i Bodø etter et besøk hos moren sin. Han skal til faren i Oslo. Dagen etter ankomsten skal han opp i biologitentamen med den forhatte læreren Goggen Iversen. Hatet er gjensidig, Eirik er ingen mønsterelev. Det blir en underlig togreise. En gammel kar med skjegg kommer om bord, og det er bare de to i den gammeldagse togkupeen. De reiser gjennom fire milliarder år, med lysets hastighet, hvor den gamle Charles viser Eirik de underligste livsformer på stoppesteder underveis. Livets utvikling trer fram - og kanskje får Eirik sin hevn over Goggen eksamensdagen.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202632892
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Livet

Lytt til utdrag

Anmeldelser

"(...) det svært viktig at slike bøker utgis; nettopp fordi det er en god nøkkel og interessevekker for vitenskapen og videre læring."

Eirik Hvaal Stenberg (18), Aftenposten, Si ;D

"(...) boka kan minne om en herlig syntese av både "Tilbake til fremtiden", dyphavs sci-fi'en "The Abyss" og "Jurassic Park". Dette er biologiens svar på "Sofies verden", og med sine 153 sider, er den overkommelig selv for dem med manglende leselyst og leseferdigheter."

Camilla Mathisen, Bladet Biolog

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Livet:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv