Min side Kundeservice Bli medlem

Vi er ikke skumle dyr

Det er mange dyr vi er litt redde for eller syns er ekle. Denne herlige og morsomme boka gir deg en introduksjon til 30 dyr som kanskje ikke er så skumle som vi kanskje tror.

Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Herlig bok om skumle dyr ... som ikke er så skumle likevel

Edderkopper, svarte katter, haier, løver, ulver, tusenbein ... trenger man egentlig å være redd for disse dyrene? Edderkoppene er jo ganske så uskyldige og fanger masse insekter som du syns er plagsomme. Nettet deres er kjempesterkt, sterkere enn stål i forhold til vekten. Og edderkoppen utgjør selv en viktig matkilde for andre dyr. Ser du en edderkopp som løper på veggen på rommet ditt, kan du trygt la den være. Og hvorfor skal du være redd en svart katt? Gi den et garnnøste, og den er bare morsom og leken. Kanskje du har sett hyener på TV og tenker at de er dumme og late åtseletere? Det er de ikke. Og en flokk med flekkhyener ledes av en mektig hunn, her snakker vi girl power! Og du kan tenke på rotter som renslige søtnoser. Grunnen til at de ofte befinner seg i kloakken, er at de føler seg trygge der. Men de steller og vasker seg oftere enn du dusjer.

Vi har alle et bestemt dyr som får huden vår til å krible og som gir oss frysninger: Edderkopper som får oss til å skrike, mus som får oss til å hoppe opp på bord, eller flaggermus som får oss til å grøsse ved tanken på at de flagrer rundt i håret vårt. Men hva har disse dyrene gjort for å fortjene et så dårlig rykte? Mesteparten av tiden er det mennesker som har sagt at de er skumle, farlige, og til og med ekle. Det er på tide å ta oppgjør med de dårlige ryktene en gang for alle!

Dette er en fest av en bok på grunn av de morsomme illustrasjonene og artige tekstene. En bok barnet kan kose seg med fra tidlig alder.

Detaljer

Forlag
Mangschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788282382489
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The not bad animals
Format
26 x 19 cm
Nr
8211655

Utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vi er ikke skumle dyr:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Mira

Sabine Lemire
Innbundet 
174,- 199,-
 

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-
 

Valget

H.L. Phoenix
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv