Meny
 

Modige Mirjam

et bibelspill for barnekor

; Anne Kristine Merkesvik (Komponist)

Denne legendariske fortellingen om utferden fra Egypt, det såkalte Exodus i Andre Mosebok, har gitt identitet og tro til jøder så vel som kristne. Fortellingen har gitt opphavet til grunnleggende trosmotiver og symboler i begge religioner, og er derfor umistelig i menighetenes trosopplæring. Les mer
Vår pris
273,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 273,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Denne legendariske fortellingen om utferden fra Egypt, det såkalte Exodus i Andre Mosebok, har gitt identitet og tro til jøder så vel som kristne. Fortellingen har gitt opphavet til grunnleggende trosmotiver og symboler i begge religioner, og er derfor umistelig i menighetenes trosopplæring.
Bibelspillet "Modige Mirjam" utspiller seg i rammen av Esodus-fortellingen. Vi møter Mirjam som med mot og snarrådighet redder sin lille baby-bror, etter at farao har befalt at alle guttebarn hos hebreerne skal kastes i Nilen. Vi bli r også kjent med miriams mor, Jakobed, og faros datter. Selv om handlingen foregår 1250 år før Kristus, er det lett å leve seg inn i de sterke følelsene som utspiller seg ved bredden av Nilen.

Fakta