Meny
 
Den store norske slimboka - 
   Andreas Wahl
  
   Aina C. Hole
  
   Natalja Twelve

Den store norske slimboka

; Aina C. Hole (Fotograf) ; Natalja Twelve (Fotograf)

Alt du noen gang kan ønske å vite om slim!

Hjemmelaget slim har gått som en farsott over landet. Barn har griset ned kjøkken og tømt hele butikkjeder for enkelte ingredienser. Noen har gjort butikk, og solgt slimet sitt i små bokser til klassekamerater og andre. Les mer
Vår pris
272,-
Spar
27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 272,-
Spar: 27,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Alt du noen gang kan ønske å vite om slim!

Hjemmelaget slim har gått som en farsott over landet. Barn har griset ned kjøkken og tømt hele butikkjeder for enkelte ingredienser. Noen har gjort butikk, og solgt slimet sitt i små bokser til klassekamerater og andre. Slim er grisete gøy og dypt fascinerende. Slim er vitenskap.

Men slim er ikke bare lett. Oppskriftene på nettet kan ikke overføres direkte til norske ingredienser. Her selges ikke Borax eller Elmers glue. I jungelen av tips, råd og hemmelige oppskrifter kommer Andreas Wahl og "Den store norske slimboka" til unnsetning!

Her er alt du trenger å vite om slim samlet mellom to permer, med bilder som er til å spise opp. Du finner oppskrifter til alle konsistenser og egenskaper, idébank til dekor og spesialslim, vitenskapelig forklaring, guide til norske ingredienser, tips til utstyr, og lekre bilder. Du finner juleslim, galakseslim, glitterslim, selvlysende slim, magnetisk slim, slimbobler og ja - spiselig slim.

Det er også et brev til de voksne i huset, som kan klippes ut, hvor Andreas forklarer at ja, det kan bli litt gris på kjøkkenet, men at de må huske på at det er læring og leking som får verden til å gå videre.

Hurra for kjøkkenlaboratoriet. Hurra for slim!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 102
ISBN: 9788248922483
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 27 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger