Meny
 
Eric Carles store bildeordbok
Eric Carles store bildeordbok

Eric Carles store bildeordbok

; Eric Carle (Illustratør)

Se på bildene og lær hva tingene rundt deg heter! En stor pekebok/ordbok med utgangspunkt i Eric Carles fantastiske illustrasjoner. Eric Carle er mannen bak klassikeren om den lille larven Aldrimett. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

Om boka

Over 200 tegninger av barnets første ord! 

Se på bildene og lær hva tingene rundt deg heter! En stor pekebok/ordbok med utgangspunkt i Eric Carles fantastiske illustrasjoner. Eric Carle er mannen bak klassikeren om den lille larven Aldrimett. 

I denne store bildeordboka er det hentet illustrasjoner fra mange av hans over 70 utgitte bøker. Bildene er ordnet tematisk: Hva kan du for eksempel se i hagen, i havet, på bondegården, og hjemme? Hva spiser du til hverdags, til fest eller når du bare vil ha en frukt? Hva kan du lære om tall, former og motsetninger? Hvilken farge er det på det som er rundt oss? Hvordan beskrive deg selv, som for eksempel kroppen din, klærne dine og ting du kan gjøre?

 Eric Carle er en av verdens mest elskede barnebokforfatter, og hvert eneste minutt et eller annet sted på Jorden er det noen som kjøper en Eric Carle-bok. 

Fakta

Utdrag