Meny

Thomas' flotte engelske og norske ordbok

Tom Thorsteinsen (Oversetter)

I denne flotte myldreboka kan du lære mange nye ord - både på norsk og engelsk! Du kan også lære å telle, lete etter de forskjellige lokomotivene eller alle dyrene i dyrehagen. Les mer
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 9 bonuskroner!

Om boka

Lær med Thomas!

I denne flotte myldreboka kan du lære mange nye ord – både på norsk og engelsk! Du kan også lære å telle, lete etter de forskjellige lokomotivene eller alle dyrene i dyrehagen.

Myldrebøker er mer avansert lesning enn mange kanskje tenker over. Hvert oppslag kan leses mange ganger, og på forskjellig måte hver gang. Barna kan glede seg over å finne stadig nye detaljer, og i Thomas’ flotte engelske og norske ordbok kan de også lære navnene på alt man ser – både på norsk og på engelsk. Hund heter ‘dog’, og strand heter ‘beach’ – de fleste barn synes det er gøy å lære noen ord på et annet språk.

Typiske situasjoner
Oppslagene er delt inn etter ulike situasjoner, som fødselsdagsselskap eller tur til stranda eller bondegården, og det er også egne oppslag om årstidene. På enkelte av oppslagene finnes det gjenstander ute i margen, som barna kan lete etter i det store bildet. Dette er en bok som barna kan ha glede av i flere år, og som kan holde dem sysselsatt i timevis!

Fakta