Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Den brennende labyrinten

Apollon strever fremdeles med å gjenvinne sin far Zevs gunst. For å vise seg verdig et liv blant gudene må han gjennomgå en rekke farlige prøvelser. Les mer

99,-

299,- Spar: 200,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Gigantsalg - barnebøker inntil -70 % Velg flere her

Apollon har blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt ved navn Lester nede på jorda. For å gjenvinne farens gunst, må han forlate Halvblodsleiren og bringe lyset tilbake til de mange mørklagte Oraklene rundt omkring i USA. Hvordan? Ved å gå gjennom en rekke skremmende og farlige prøvelser, så klart.

Ved hjelp av vennene sine har Lester overlevd de to første prøvelsene: en i Halvblodsleiren og en i Indianapolis, hvor venninnen Meg mottok en mørk spådom. Nå må de inn i den brennende labyrinten, hvor det befinner seg en enda farligere trussel ...

Den brennende labyrinten er tredje bok i serien Apollons prøvelser, skrevet av vår bestselgende forfatter Rick Riordan. Her møter vi også igjen gamle kjente fra Riordans univers og finner endelig ut hvordan det gikk med Percy Jackson og vennene hans.

Rick Riordan er, med mer enn 50 millioner solgte eks bare i USA, en av verdens mestselgende barnebokforfattere. Han har skrevet de prisbelønnede ungdomsseriene Percy Jackson, Kanekrøniken, Gudene fra Olympos, Apollons prøvelser og Magnus Chase og gudene fra Åsgard. Riordan har solgt mer enn 35 millioner bøker bare i USA og ble i 2011 kåret til årets beste barnebokforfatter av mer enn 500 000 amerikanske lesere.

 

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
443
ISBN
9788241916229
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
The burning maze
Format
21 x 14 cm
Nr
8132747
Serie
Percy Jackson-universet
Apollons prøvelser 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

H
Henriette – 20.08.2019

– Boken er nok veldig bra og passer fint for ungdommer i alderen 12-15 år. Dessverre var leveringen (Postnord) på denne boken så sen at bursdagen til den som skulle motta boken kom før den ble levert (boken ble bestilt halvannen uke i forkant) og vi ble nødt til å kjøpe et eksemplar i lokal bokhandler. Boken ble derfor returnert til Bokklubben.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den brennende labyrinten:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv