Meny
 

Den mørke spådommen

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Apollons prøvelser 2

Den ultimate straffen for en gud, er å bli sendt ned til jorda som et vanlig menneske. Rick Riordan fortsetter å trollbinde leserne i serien om de greske gudene. Les mer
Vår pris
262,-
Spar
37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Kommer

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 262,-
Spar: 37,-

Veil. pris: 299,-  (Innbundet)
Leveringstid: Kommer

Om boka

Når gudene vandrer på jorda 

Den ultimate straffen for en gud, er å bli sendt ned til jorda som et vanlig menneske. Rick Riordan fortsetter å trollbinde leserne i serien om de greske gudene.

Apollon er blitt jaget vekk fra Olympos etter å ha falt i unåde hos sin far, Zevs. Plutselig er han en helt vanlig, kvisete tenåringsgutt nede på jorda. For å gjenvinne farens gunst, må han forlate Halvblodsleiren og bringe lyset tilbake til de mange mørklagte Oraklene rundt omkring i USA. 

De mektige oraklene
Men Oraklene er slett ikke ufarlige, og for å overleve må Apollon inngå allianser med de mest suspekte vesener... Han skulle gitt mye for å kunne bruke gudekreftene sine, både til å sjarmere jenter, men også i de stadig mer alvorlige situasjonene som oppstår.

I denne andre delen i en serie på fem bøker møter vi også igjen gamle kjente fra Riordans univers og finner endelig ut hvordan det gikk med Percy Jackson og vennene hans. 

 

Fakta