Meny
Det skjulte oraklet - Rick Riordan
Det skjulte oraklet - Rick Riordan

Det skjulte oraklet

; Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Serie: Apollons prøvelser 1

Rick Riordan er klar med et nytt dypdykk i gresk mytologi! Vi møter igjen gamle kjenninger som Percy Jackson, og får nye imponerende bekjentskaper, som den underlige jenta Megan. Det er bare å glede seg! Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Ny serie fra Rick Riordan!

Som alt annet Riordan skriver, er dette en fantastisk bok. Med like mange referanser til egne verker, som til moderne populærkultur, Romerriket og det gamle Hellas. 

I denne boka bryter Zevs ned en utrolig selvopptatt, arrogant, og egoistisk gud, til han ikke er mer enn et menneske. En vanlig dødelig. Dette er noe nytt for en olympier. Han blir nødt til å oppdage at øving av og til er nødvendig, og at ikke alle ønsker hans eget beste. Og toppen av kransekaka for en så selvopptatt gud; Det handler ikke bestandig om ham. 

Apollon som tenåringsgutt
Apollon faller fra himmelen og ned i en søppelkonteiner. Han har blitt et menneske. Fra å være en av de 12 store olympierne er han nå en kvisete tenåring ved navn Lester Papadopoulos, uten noen guddommelige evner. Zevs, faren til Apollon og gudenes konge har gjort ham til en dødelig som straff for at han støttet feil side i den forrige krigen mellom kjempene og gudene.  Apollon blir banket opp av to bøller for så å bli reddet av den tolv år gamle jenta Megan. Megan er en halvgud, og påberoper seg Apollons tjenester. Apollon og Megan drar for å finne Percy Jackson, som tar dem med til Halvblodsleiren.

Halvguder som forsvinner
Noe er galt i Halvblodsleiren, tilfluktsstedet for greske halvguder.  Ingen kommunikasjonsverktøy fungerer, og verst av alt: deres eget orakel blir blokkert av en mystisk kraft. I tillegg forsvinner halvguder fra sengene sine, og det har dukket opp merkelige stemmer i skogen på østsiden av leiren. Apollon blir snart klar over at det må være en sammenheng mellom straffen hans og det merkelige som skjer i Halvblodsleiren. 

Her får gamle Riordan-fans gjensyn med blant annet Percy Jackson og Nico di Angelo og de andre, mens nye leser vil kunne bli forbløffet over Riordans guddommelige verden. Denne boka kan anbefales til alle, og spesielt de som interesserer seg for gammel historie. 

Presentert av Hanna Røer Johnsrud, 15 år

 

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Vigmostad Bjørke
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 374
ISBN: 9788241913280
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: The hidden oracle
Alder: Ungdom
Format: 13 x 21 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger