Min side Kundeservice Bli medlem

Det skjulte oraklet

Rick Riordan er klar med et nytt dypdykk i gresk mytologi! Vi møter igjen gamle kjenninger som Percy Jackson, og får nye imponerende bekjentskaper, som den underlige jenta Megan. Det er bare å glede seg! Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Ny serie fra Rick Riordan!

Som alt annet Riordan skriver, er dette en fantastisk bok. Med like mange referanser til egne verker, som til moderne populærkultur, Romerriket og det gamle Hellas. 

I denne boka bryter Zevs ned en utrolig selvopptatt, arrogant, og egoistisk gud, til han ikke er mer enn et menneske. En vanlig dødelig. Dette er noe nytt for en olympier. Han blir nødt til å oppdage at øving av og til er nødvendig, og at ikke alle ønsker hans eget beste. Og toppen av kransekaka for en så selvopptatt gud; Det handler ikke bestandig om ham. 

Apollon som tenåringsgutt
Apollon faller fra himmelen og ned i en søppelkonteiner. Han har blitt et menneske. Fra å være en av de 12 store olympierne er han nå en kvisete tenåring ved navn Lester Papadopoulos, uten noen guddommelige evner. Zevs, faren til Apollon og gudenes konge har gjort ham til en dødelig som straff for at han støttet feil side i den forrige krigen mellom kjempene og gudene.  Apollon blir banket opp av to bøller for så å bli reddet av den tolv år gamle jenta Megan. Megan er en halvgud, og påberoper seg Apollons tjenester. Apollon og Megan drar for å finne Percy Jackson, som tar dem med til Halvblodsleiren.

Halvguder som forsvinner
Noe er galt i Halvblodsleiren, tilfluktsstedet for greske halvguder.  Ingen kommunikasjonsverktøy fungerer, og verst av alt: deres eget orakel blir blokkert av en mystisk kraft. I tillegg forsvinner halvguder fra sengene sine, og det har dukket opp merkelige stemmer i skogen på østsiden av leiren. Apollon blir snart klar over at det må være en sammenheng mellom straffen hans og det merkelige som skjer i Halvblodsleiren. 

Her får gamle Riordan-fans gjensyn med blant annet Percy Jackson og Nico di Angelo og de andre, mens nye leser vil kunne bli forbløffet over Riordans guddommelige verden. Denne boka kan anbefales til alle, og spesielt de som interesserer seg for gammel historie. 

Presentert av Hanna Røer Johnsrud, 15 år

 

Medlemsvurdering:
Dette er en fantastisk start på den nye serien. Apollo er helt genial som hovudperson. Vi møter på noen gamle og kjente i løpet av serien. Denne boken anbefaller jeg sterkt. Men du bør helst ha lest percy jackson serien og gudene fra olympus serien.

Elias

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Vigmostad Bjørke
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
374
ISBN
9788241913280
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The hidden oracle
Format
13 x 21 cm
Nr
8093822
Serie
Percy Jackson-universet
Apollons prøvelser 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

E
Elias – 15.06.2017

– Dette er en fantastisk start på den nye serien. Apollo er helt genial som hovudperson. Vi møter på noen gamle og kjente i løpet av serien. Denne boken anbefaller jeg sterkt. Men du bør helst ha lest percy jackson serien og gudene fra olympus serien.

C
Cedric Hoel – 01.12.2016

– Rick Riordan leverer igjen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Det skjulte oraklet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv