Meny
Hevneren fra Helheim - Arne Lindmo

Hevneren fra Helheim

et lyddrama

; Anders Bye (Oppleser)

Serie: Trollheim 2

TROLLHEIM - BOKSERIEN BARNA VIL SLUKE!

HEVNEREN FRA HELHEIM er bok nr. 2 i serien TROLLHEIM skrevet av Arne Lindmo og lest inn av skuespiller Anders Bye. Bok nr. 1 i serien heter KRÅKESLOTTETS HEMMELIGHET og er nominert til Arks barnebokpris! TROLLHEIM-serien er full av action og man blir også skikkelig glad i de tre hovedpersonene i historiene. Les mer
Bestselger
Fantasy
Vennskap
Skummel
Vår pris
174,-
Spar
25,-

Veil. pris: 199,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 174,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 199,-  (Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

TROLLHEIM - BOKSERIEN BARNA VIL SLUKE!

HEVNEREN FRA HELHEIM er bok nr. 2 i serien TROLLHEIM skrevet av Arne Lindmo og lest inn av skuespiller Anders Bye. Bok nr. 1 i serien heter KRÅKESLOTTETS HEMMELIGHET og er nominert til Arks barnebokpris! TROLLHEIM-serien er full av action og man blir også skikkelig glad i de tre hovedpersonene i historiene.

Adam, Tara og Tobias har bestemt seg for å beskytte Trollheim mot ondskapen som lurer under overflata. De blir snart satt på en prøve som ikke bare vil teste deres mot og styrke, men også vennskapet deres. Mystiske spor i skogen og nifs uling mot månen er illevarslende nok, men lite aner de at den største faren er den de verken kan se eller høre.

LEONORA (10 år) elsker bøker som Harry Potter, Amuletten, Nordlys og Spilledåsen, nå har hun en ny favoritt: TROLLHEIM: «Boken var veldig bra! Spennende! Den begynte liksom med en gang. At han skulle flytte og at det var mange barn som hadde forsvunnet i TROLLHEIM.

TARA var veldig kul, sterk. Jeg likte henne veldig godt. Og typisk at det er en som er litt redd. Tobias kledde veldig godt briller og krøllete hår. Tror kaaanskje han er litt forelsket i Tara. Tegneren var også veeeldig flink. Det var så mye liv i tegningene, de forklarte så mye. Jeg skal anbefale denne bokserien til de av vennene mine som liker fantasy!»

Øyvind (12 år) rapporterer om at han IKKE klarte å legge fra seg boka og bare MÅTTE lese den ferdig før han sovna. Klokka ble 00.30 før han slukket lyset!

Bok nr. 3 i serien: UNDERJORDISK OPPDRAG lanseres 19. januar 2023.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Figenschou
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788284310251
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: MP3
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger