Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Hevneren fra Helheim

et lyddrama

BOKSERIEN BARNA SLUKER!

TROLLHEIM er et spenningspakket lyddrama i flere deler skrevet av en gnistrende, ny norsk forfatterpenn Arne Lindmo og dramatisert av skuespiller Anders Bye. Den første boken i serien vant ARKs barnebokpris: 10 000 barn kåret «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» til årets beste bok. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

BOKSERIEN BARNA SLUKER!

TROLLHEIM er et spenningspakket lyddrama i flere deler skrevet av en gnistrende, ny norsk forfatterpenn Arne Lindmo og dramatisert av skuespiller Anders Bye. Den første boken i serien vant ARKs barnebokpris: 10 000 barn kåret «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» til årets beste bok. Dette er den andre boken i serien: HEVNEREN FRA HELHEIM!

«Faktisk er det sjeldent at jeg leser en så god bok.» - Felix 11 år

Adam, Tara og Tobias har bestemt seg for å beskytte Trollheim mot ondskapen som lurer under overflata. De blir snart satt på en prøve som ikke bare vil teste deres mot og styrke, men også vennskapet deres. Mystiske spor i skogen og nifs uling mot månen er illevarslende nok, men lite aner de at den største faren er den de verken kan se eller høre.

LEONORA (11 år) elsker bøker som Harry Potter, Amuletten, Nordlys og Spilledåsen, nå har hun en ny favoritt: TROLLHEIM: «Boken var veldig bra! Spennende! Den begynte liksom med en gang. At han skulle flytte og at det var mange barn som hadde forsvunnet i TROLLHEIM.»

Detaljer

Forlag
Figenschou
Språk
Bokmål
ISBN
9788284310251
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Hevneren fra Helheim
Serie
Trollheim 2

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hevneren fra Helheim:

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv