Meny

Monsteret på sirkus

; Sofia Falkenhem (Illustratør) ; Nina Aspen (Oversetter)

Serie: Monsteret Frank 2

Dette er en spennende bok om Frank. Frank har endelig fått venner, men vennene er monstre, akkurat som Frank selv, og han kan ikke fortelle om dem til noen … Les mer
Vår pris
208,-
Spar
21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Vår pris: 208,-
Spar: 21,-

Veil. pris: 229,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 10 bonuskroner!

Om boka

Mest av alt ønsker Frank at monstre og mennesker skal kunne leve sammen, men menneskenes frykt for monstre vokser og blir stadig sterkere. Når klovnen Kryger kommer til byen, går det virkelig galt. Kryger har fanget en kentaur-gutt og tvinger ham til å opptre på sirkuset han reiser rundt med.

Frank og vennene er veldig redde for Kryger – tenk om han fanger dem også? Frank får klar beskjed om å holde seg vekk fra sirkuset. Men Frank kan ikke leve med å ikke gjøre noe for å hjelpe kentauren. Sammen med vennene sine legger han en plan for å avsløre hKrygers onde gjerninger …

Boka er gjennomillustrert med Sofia Falkenhems flotte anime-inspirerte illustrasjoner i svart og lilla. Den handler om å være annerledes.

«Det er spennende, det er søtt og klokt, og den anbefales gjerne. Noen vil nok lese det som en ren spenningshistorie. Jeg håper at boken også finner lesere blant reflekterte barn som kan leve seg inn i moralen og i skepsisen til massehysteri.»
Morten O. Haugen, Aftenposten

 

Fakta