Underjordisk oppdrag

et lyddrama

BOKSERIEN BARNA SLUKER!

TROLLHEIM er et spenningspakket lyddrama i flere deler skrevet av en gnistrende, ny norsk forfatterpenn Arne Lindmo og dramatisert av skuespiller Anders Bye. Den første boken i serien vant ARKs barnebokpris: 10 000 barn kåret «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» til årets beste bok. Les mer

199,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

BOKSERIEN BARNA SLUKER!

TROLLHEIM er et spenningspakket lyddrama i flere deler skrevet av en gnistrende, ny norsk forfatterpenn Arne Lindmo og dramatisert av skuespiller Anders Bye. Den første boken i serien vant ARKs barnebokpris: 10 000 barn kåret «TROLLHEIM - Kråkeslottets hemmelighet» til årets beste bok. Dette er den tredje boken i serien: UNDERJORDISK OPPDRAG!

«Jeg kunne gjerne lest boken en gang til.» - Martin 12 år

Når lillebroren til Tara blir kidnappet må de tre vennene sette alt på spill for å befri han. De må klatre dypt ned under jorda, hele veien til Helheim! Troll, drager og Loke selv står i veien for dem, og i de mørke tunnelene lurer også andre farer ... Ei blek jente kryper rundt der nede på jakt etter blod, og selv de største trollene er redde for henne.

LEONORA (11 år) elsker bøker som Harry Potter, Amuletten, Nordlys og Spilledåsen, nå har hun en ny favoritt: TROLLHEIM: «Boken var veldig bra! Spennende! Den begynte liksom med en gang. At han skulle flytte og at det var mange barn som hadde forsvunnet i TROLLHEIM.»

Detaljer

Forlag
Figenschou
Språk
Bokmål
ISBN
9788284310268
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Underjordisk oppdrag
Serie
Trollheim 3

Lytt til utdrag

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Underjordisk oppdrag:

Oppslukt
3 for 2

Oppslukt

Hans Jørgen Sandnes
Innbundet 
179,- 279,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv