Gigantsalget er utvidet: inntil -80 %
Min side Kundeservice Bli medlem

Skolestart minnebok

Skolestart Minnebok

Den første skoledagen er en dag de fleste husker noe fra. Det er den kanskje viktigste dagen i et barns liv. Fra å være et lekende barn skal nå skole med læring og ansvar på vei mot voksenlivet prege barnets oppmerksomhet. Les mer

139,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Skolestart Minnebok

Den første skoledagen er en dag de fleste husker noe fra. Det er den kanskje viktigste dagen i et barns liv. Fra å være et lekende barn skal nå skole med læring og ansvar på vei mot voksenlivet prege barnets oppmerksomhet.

Men mange detaljer og faktiske opplysninger kan lett gå i glemmeboka. Skolestart er ei minnebok om første skoledag. Der er det laget til plass for å skrive ned litt om førsteklassingens store dag: Hvor og når, skoleveien, den første læreren og de nye vennene, hva de lekte og størrelser på hender og føtter, samt mye annet. Det er satt av plass til å lime inn bilder og tegne. Og ikke minst skolejentas egne kommentarer.

Minneboka fra skolestart er et verdifullt minne å ta med seg videre i livet - og ikke minst når egne barn en gang i tida skal følges på skoleveien.

Siden dette er en personlig bok finnes den i to varianter - en der hovedpersonen er illustrert som jente og en der hovedpersonen er illustrert som gutt. Bøkene er ellers helt identiske.

ISBN 978-82-8077-157-5.
Innbundet, kr 139,-.
www.gaidaros.no

Detaljer

Forlag
Gaidaros
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788280771575
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Skolestart - minnebok : Jenter
Format
22 x 22 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skolestart minnebok:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv