Min side Kundeservice Bli medlem

Dødsengelen

«Mika kommer fra den laveste rangen i samfunnet, men går likevel med hodet hevet og er modig, tøff og smart. Jeg elsker alt ved henne, hun er en viktig rollemodell for både gutter og jenter." "En fabelaltig høytlesningsbok til både barn og voksne.»

Vera Danielsen Lindbach, @vera_leser_barnebok på InstagramDødsengelen er den tredje, frittstående, delen i Stockholm-serien, en spennende og velskrevet serie om barn på samfunnets bunn i 1800-tallets Stockholm. Historisk krim for barn 9–12 år. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonusDødsengelen er den tredje, frittstående, delen i Stockholm-serien, en spennende og velskrevet serie om barn på samfunnets bunn i 1800-tallets Stockholm. Historisk krim for barn 9–12 år.
En natt blir Mika oppsøkt av lederen for den kriminelle gjengen Jentene. Hun vil vise henne et makabert funn. Samtidig ber konstabel Valdemar Hoff om hjelp med en annen sak - en jente fra et finere strøk har blitt rapportert savnet. Sporene fra begge sakene leder inn i et mørke som skjuler en forferdelig hemmelighet. Snoren strammer seg rundt Mika og Valdemar når de stilles overfor Stockholms største mordsak noensinne.
"Historisk bra trilogi" Expressen

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
221
ISBN
9788202726577
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Dödsängeln
Format
22 x 15 cm
Serie
Stockholm 3

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Bla i boka

Anmeldelser

«Mika kommer fra den laveste rangen i samfunnet, men går likevel med hodet hevet og er modig, tøff og smart. Jeg elsker alt ved henne, hun er en viktig rollemodell for både gutter og jenter." "En fabelaltig høytlesningsbok til både barn og voksne.»

Vera Danielsen Lindbach, @vera_leser_barnebok på Instagram

«Leseren får bli med Mika å resonnere seg frem til løsningen som en liten miss Marple. Samtidig etterforsker hun på måter som gir nok av dramatiske actionscener. [...] Men barnelesere elsker helter som ikke lar seg begrense av å være barn. Det er lett å tro på at en jente som er såpass gatesmart, får til mer enn alderen skulle tilsi." "Det aller fineste med «Dødsengelen» er hvordan den minner om hvilket privilegium vi har, som kan bestemme over våre egne liv.»

Guri Fjeldberg, Aftenposten

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dødsengelen:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv