Meny
Natteravnen - Johan Rundberg

Natteravnen

; Kjersti Velsand (Oversetter)

Serie: Stockholm 1

«Slik skal det gjøres! Natteravnen er intet mindre enn en mesterlig barnebok som man vil huske lenge. Rudberg gir oss et spennende plot, fantastiske miljøbeskrivelser, en interessant historieleksjon og kule karakterer.»

, BOK365 Terningkast 6

Natteravnen er den første delen i Stockholms-trilogien, en spennende og velskrevet trilogi om barn på samfunnets bunn i 1800-tallets Stockholm. Historisk krim for barn 9-12 år.

Les mer
Vår pris
244,-
Spar
35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 244,-
Spar: 35,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Natteravnen er den første delen i Stockholms-trilogien, en spennende og velskrevet trilogi om barn på samfunnets bunn i 1800-tallets Stockholm. Historisk krim for barn 9-12 år.

Mika har bodd på barnehjem på Drottninggatan hele livet. For å kunne overleve i 1800-tallets Stockholm har hun utviklet et skarpt blikk for detaljer og krevende situasjoner. En iskald vinternatt blir det levert et nyfødt barn til barnehjemmet av en skrekkslagen ung mann. Det blir begynnelsen på en rekke hendelser som skal sette Mika i større fare enn hun noensinne kunne forestille seg.

Vinner av August-prisen 2021 i kategorien Årets svenske barne- og ungdomsbok. Vinner av Crimetime Award Årets barnekrim 2021. Vinner av Barnens Romanpris i Karlstad, 2021.

 

«En velskrevet Sherlock Holmes-historie om de mest utsatte i den mest fattige og møkkete delen av Stockholm på 1800-tallet. Entré for en ny heltinne – den foreldreløse barnehjemsjenta med et skarpt blikk for detaljer og et uvanlig sterkt overlevelsesinstinkt. Engasjerende boksluking på høyeste nivå som vekker interesse for en svunnen tid. Vi lengter etter flere eventyr med Mika Månevind og politmannen Hoff.»

Crimetime Awards-juryen

 

«Så fengslende at det faktisk ikke går an å legge den fra seg. Natteravnen er ikke bare veldig spennende, den er også en bit osende, levende historie.»

Stina Nylén, Göteborgs-Posten

 

«Anbefales varmt til alle som liker historiske fortellinger, spennende skjebner og krim/mysterier av det litt skumlere slaget. Tenk litt Sherlock Holmes for en yngre leser.»

@barnensboktips

 

«Tenk å få være 10 år, lese denne boken og gjøre den til sin egen verden. [...] Mika er morsom, smart, underdog og får være med på dette eventyret. Det er så kult ... Jeg elsker denne boken.»

Barnbokspodden

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Nora Steenberg, BOK365

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 187
ISBN: 9788202726553
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Nattkorpen
Alder: Barn 9-12
Format: 22 x 15 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger