Min side Kundeservice Bli medlem

Skilpadder hele veien ned

Endelig en ny bok fra John Green.
Aza Holmes prøver virkelig. Hele tiden. Hun prøver å være en god venn, en god datter, en god student - og kanskje også en god detektiv. Men det er ikke lett når hun på samme tid har hodet fullt av tankespiraler som vanskeliggjør hverdagen og sosial omgang med andre mennesker. Les mer

299,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Endelig en ny bok fra John Green.
Aza Holmes prøver virkelig. Hele tiden. Hun prøver å være en god venn, en god datter, en god student - og kanskje også en god detektiv. Men det er ikke lett når hun på samme tid har hodet fullt av tankespiraler som vanskeliggjør hverdagen og sosial omgang med andre mennesker.
Bli med i en fortelling om livslangt vennskap, Star Wars fan-fiction, en forsvunnen millionær og den første store kjærlighet, som ikke blir lettere når man samtidig har psykiske utfordringer å håndtere.
John Green har blitt verdenskjent for sine skildringer av ungdom som skiller seg ut, og i «Skilpadder hele veien» ned møter vi kanskje Greens sterkeste karakterskildring til nå. Med stor innlevelse skildres en ung kvinne med OCD og hennes kamp for å finne veien sin i en såkalt normal tilværelse.

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Bokmål
ISBN
9788242166937
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Turtles all the way down

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skilpadder hele veien ned:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv