Meny
 
Meningen med Leif - 
      Lars Joachim Grimstad

Meningen med Leif

En helt vanlig dag på vei hjem fra skolen tar livet til Leif en underlig vending. Morsomt, velskrevet og alvorlig om store temaer. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Leif, livet og en dame med trillekoffert

En helt vanlig dag på vei hjem fra skolen tar livet til Leif en underlig vending. Morsomt, velskrevet og alvorlig om store temaer. 

Jakk og Oleg i klassen til Leif er noen skikkelige kjipinger. De overfaller Leif og tar pengene hans på vei hjem fra skolen – selv om det sitter en underlig dame i rød dress og ser på. Leif roper på hjelp, og damen resier seg opp og kommer nærmere. – Kan du se meg?, spør hun. Leif synes det er et utrolig rart spørsmål.

Bopp
Leif har mistet både faren sin og hørselen på det ene øret. Og bestevennen hans Andreas har flytta. Derfor snakker Leif mer med seg selv enn de fleste. En fredag får han besøk av en rar, gammel mann på desperat jakt etter biene sine. Den gamle mannen heter Bopp og påstår at «Livet er en bløff. Trikset er å la seg lure.» Det blir starten på en helg som kan forandre livet til Leif. 

Så sant han overlever den.

‘Meningen med Leif’ er en stor fortelling om en liten gutt, om livet, døden og skumle damer med trillekofferter. 

Lars Joachim Grimstad er tidligere fotballspiller. Han brakdebuterte i 2012 med "Barna som forsvant", som ble nominert til Arks barnebokpris 2013 og er oversatt til mange språk. "Solkongen" (2014) er en frittstående fortsettelse, og også denne var nominert til Arks barnebokpris samt til Brageprisen. Hans tredje bok om Statsminister Fahr & Sønn heter "Egoland" og kom ut høsten 2016. For denne vant han Bokslukerprisen.

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Aschehoug
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 242
ISBN: 9788203264696
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 23 x 16 cm
Nr: 8155267
Aschehougs barnebokpris 2019
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger