Meny
 
Hun som rodde mot regnbuen - 
      Rakel Helmsdal
    
      Anne-Kari Skarðhamar

Hun som rodde mot regnbuen

Enigma

; Anne-Kari Skarðhamar (Oversetter)

Ritsj! Ratsj! Det føles godt å rive et liv i stykker. Å rive 16 år i strimler og la dem flagre ut i uværet, borte for godt, alt dette som ingen vet om, og som ingen noen gang får vite om, alt dette som er Argantael, og som skal ende i kveld. Les mer
Vår pris
179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side |

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 179,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side |

Ritsj! Ratsj! Det føles godt å rive et liv i stykker. Å rive 16 år i strimler og la dem flagre ut i uværet, borte for godt, alt dette som ingen vet om, og som ingen noen gang får vite om, alt dette som er Argantael, og som skal ende i kveld. Historien om Argantael er en historie om sjelekval, om altfor lite og altfor mye kjærlighet, om savn og angst hos ei ung jente.

Den færøyske forfatteren Rakel Helmsdal er født i 1966. Hun er heltidskunstner innen tekst og billeder og har marionetteateret Karavella Marionett-Teatur. Rakel Helmsdal har vært aktiv forfatter siden 1980-årene. Hun har utgitt 20 bøker; en novellesamling for voksne, tre eventyrbøker for barn; seks romaner for barn og ni bildebøker om det lille og det store monsteret. Monsterbøkene har hun skrevet sammen med Áslaug Jónsdóttir fra Island og Kalle Güettler fra Sverige.

"Hun som rodde mot regnbuen" ble nominert til Nordisk råds pris for barne- og ungdomslitteratur i 2017.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Orkana
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788281043299
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Hon, sum róði eftir ælaboganum
Alder: Ungdom
Format: EPUB_3
Filstr: 1.1 MB
Ingen kopisperre
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger