Min side Kundeservice Bli medlem

Julekuppet

Fire fattige gatebarn ønsker seg god mat og gaver til jul, men da må de først gjøre et kupp hos den gufne Gregor Twist som bor alene på en øy og har tigre som vakter! Julekuppet er en actionfylt historie fra stjerneteamet bak Trollheim-serien.

Les mer

199,-

349,- Spar: 150,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Bøker 3 for 2 Velg flere her

Bente

Skrevet av: Bente, Redaktør

Søsknene Emma og Lukas har mistet foreldrene sine og har rømt fra de slemme fosterforeldrene. Snart er det jul, og seksåringen Emma stopper opp foran alle butikkvinduer og drømmer om barbiedukker og andre leker. Hvordan skal de få til å feire jul med god mat og noen gaver? Lukas, som er 12 år, tenker så det knaker.

Så hører de om den fæle fyren Gregor Twist som bor alene på en øy rett utenfor byen. Han har ikke familie, men likevel kjøper han opp nesten alt av leker og mat i byen. Og dette brenner han opp 1. juledag! Fordi han hater jula så mye!

Noe så bortkastet, tenker Lukas og Emma. De får den geniale ideen at de kan kommer seg ut til øya og rappe mat og gaver før han brenner alt opp. Og rett etter møter de Karoline og hackeren Malik. Karoline har fått en husbåt av faren sin, og Malik, Emma og Lukas får lov å bo på båten. Sammen legger de en plan for hvordan de skal få tak i den gode maten og alle gavene som er på øya til Gregor. Det er bare en litt vanskelig hindring, nemlig at Gregor har tigre som vakter …

Julekuppet er en actionfylt julehistorie fra stjerneteamet bak Trollheim-bøkene, og en bok du ikke greier å legge fra deg!

«Min favorittbok i livet! Beste jeg har lest.» - Ulrik

«Tipper denne kommer til å bli mest solgte julebok gjennom tidene.» - Sverre

«Alle kommer til å like denne.» - Solveig

«Digget boka!» - Kristoffer

Vi anbefaler

— Hvordan skal de fire barna få lurt den fæle Gregor Twist? Actionfylt julehistorie som du ikke kan legge fra deg.

Bente Einan Eriksen

Detaljer

Forlag
Figenschou
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
192
ISBN
9788284310398
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Julekuppet
Format
21 x 15 cm
Nr
8220948

Om forfatteren

Arne Kristian Lindmo er fra Inderøy i Trøndelag. Han har tidligere jobbet mange år som lærer i Oslo-skolen. Lindmo debuterte som forfatter i 2022 med barneboken Kråkeslottets hemmelighet, som er første bok i Trollheim-serien. Han ble tildelt ARKs barnebokpris for boken. Julekuppet er ikke en bok i Trollheim-serien, men den er minst like spennende og actionfylt. 

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Julekuppet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv