Min side Kundeservice Bli medlem

Lykke

Lykke er den sjuende følelsen i følelsesbiblioteket. Lykke er i utgangspunktet en god følelse, men i Anna Fiskes fremstilling har lykken mange fasetter: det finnes reiselykke, kakelykke, kompislykke, kunstlykke og arbeidslykke, lykken kan være å gi eller å motta, den kan være lang eller kort, og det finnes lykke som er hard og lykke som er myk. Les mer

299,-
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Lykke er den sjuende følelsen i følelsesbiblioteket. Lykke er i utgangspunktet en god følelse, men i Anna Fiskes fremstilling har lykken mange fasetter: det finnes reiselykke, kakelykke, kompislykke, kunstlykke og arbeidslykke, lykken kan være å gi eller å motta, den kan være lang eller kort, og det finnes lykke som er hard og lykke som er myk. Anna Fiske gir også et ytterligere nyanserert bilde av lykken ved å kontrastere den med sine motstykker og ved å vise dens flyktige natur: Å være lykkelig hele tiden, er umulig.

Følelsesbiblioteket er en prisbelønt serie med gjennomillustrerte bøker med lite og enkel tekst. De er særskilt tilpasset mennesker med psykisk utviklingshemming og de egner seg også godt til blant annet høytlesning for demente og eldre, egenlesing for de som er helt nye i Norge og som ikke mestrer språket og for barn generelt. Gjennom både ord og bilder illustrerer hver bok en gjenkjennelig følelse og gir leseren mulighet til å utvikle en bevissthet om og et språk for å beskrive noe av det forunderlige og til tider svært kompliserte som foregår i menneskets følelsesliv.

Bøker i Følelsesbiblioteket: Sinne, Sjenanse, Forelskelse, Redd, Sjalusi, Sorg, Lykke

Detaljer

Forlag
Solum
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
22
ISBN
9788256019311
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Lykke
Format
25 x 18 cm
Serie
Følelsesbiblioteket

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lykke:

Sorg

Anna Fiske
Innbundet 
299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sorg

Anna Fiske
Innbundet 
299,-
 

Redd

Anna Fiske
Innbundet 
299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv