Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Bli medlem

Skolestart og følelsene mine

Skolestart kan vekke mange og store følelelser i en liten person! Barneboken Skolestart og følelsene mine tar barna med gjennom gjenkjennelige situasjoner, forklarer følelsene som gjerne oppstår og gir oppmuntring og konkrete tips til hvordan de kan takle dem. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Skolestart kan vekke mange og store følelelser i en liten person! Barneboken Skolestart og følelsene mine tar barna med gjennom gjenkjennelige situasjoner, forklarer følelsene som gjerne oppstår og gir oppmuntring og konkrete tips til hvordan de kan takle dem. Med morsomme klaffer og vakre illustrasjoner skaper Skolestart og følelsene mine en hyggelig lesestund for liten og stor.

I dag er en stor dag for Selma. Hun skal begynne på skolen. Men for små folk er gjerne store dager full av STORE følelser. I løpet av skoledagen skal Selma gå gjennom nesten alle følelsene som finnes: spenning, nervøsitet, glede, redsel, tristhet, bekymring, irritasjon, lengsel - og lykke. For å begynne på skolen kan være kjempefint, særlig hvis man vet hva man går til!

Detaljer

Forlag
Fontini forlag
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
40
ISBN
9788283731729
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Le livre de mes émotions: À l'école
Format
30 x 25 cm
Serie
Følelsene

Bla i boka

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skolestart og følelsene mine:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv