Meny

Alice svømmer ikke

; Øyvind Torseter (Illustratør)

Serie: Alice Andersen 3

Alice er på vei til hytta, og det er meningen at Alice skal lære seg å svømme. Men hun er så veldig redd for havet … ‘Alice svømmer ikke’ handler om at noe som først virker skummelt kan bli ganske fint. Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

  Kjøp NÅ - få 13 bonuskroner!

Om boka

Prinsessa som ikke ville svømme

Alice er på vei til hytta, og det er meningen at Alice skal lære seg å svømme. Men hun er så veldig redd for havet … ‘Alice svømmer ikke’ handler om at noe som først virker skummelt kan bli ganske fint.

Mamma og pappa bestemmer at Alice må øve seg på svømmetak hver dag, men Alice vil ikke. Hun er redd for sjøhester. Og noen må være på land og passe på håndklærne også. Hun legger stadig nye planer for å slippe å bade. 

På biblioteket finner hun en fin bok, der det er bilder av alt mulig som finnes under vann. Anemoner, sneglehus og vann eksisterer i en egen verden under vannet. En dag ingen følger med låner hun dykkermasken til broren, og blir fascinert av alt som skjuler seg under overflaten. Og så ser hun en sel!

Torun Lian følger opp suksessen med tredje bok om 8 år gamle Alice Andersen, illustrert av Øyvind Torseter. Forrige bok om Alice, Reserveprinsesse Andersen, vant Brageprisen for beste barne- og ungdomsbok 2015.

 

Fakta