Meny
Dumme tegning
Dumme tegning

Dumme tegning!

; Emma Adbåge (Illustratør) ; Dagny Holm (Oversetter)

Varmt og hverdagsnært om en lillesøster som vil tegne like fint som storebror. Det er ikke så greit å være minst! Denne nydelige bildeboka handler om å være minst, men likevel ha store følelser! Les mer
Vår pris
218,-
Spar
31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Vår pris: 218,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 249,-  (Innbundet)
Leveringstid: Ikke i salg

  Kjøp NÅ - få 11 bonuskroner!

Om boka

Liten kropp, store følelser! 

Varmt og hverdagsnært om en lillesøster som vil tegne like fint som storebror. Det er ikke så greit å være minst! Denne nydelige bildeboka handler om å være minst, men likevel ha store følelser!

Storebror tegner så fint. Mina vil så gjerne tegne like fint, eller aller helst bedre. Det er bare det at hun er tre år yngre og ikke vet hva hun skal tegne. Og storebror vil ikke fortelle hva han skal tegne – han sier bare at han tegner det fineste han vet. 

‘Dumme tegning’ er en varm og humoristisk fortelling om å være minstebarn og ønske å være stor og flink, og om hvor forferdelig det er når ting ikke blir som man har tenkt seg - men også om den store gleden når man lykkes. Det er også en bok om hvor sterke følelsene kan bli, så sterke at man kanskje gjør ting som ikke er så lurt.

Boka er nominert til den prestisjefylte Augustprisen. 

«‘Dumme tegning’ er en av årets beste bildebøker ... Løsningen er like enkel som genial.»
Dagens Nyheter 

«Verdens fineste, tryggeste og mest kjærlighetsfulle bok. [...] Den er så fin!»
Victoria Hansén 

Johanna Thydell (født 1980) er en svensk barnebokforfatter med stor suksess. Den første bildeboken hennes, Det er en gris i barnehagen, har solgt nærmere 50 000 eksemplarer i Sverige og er utgitt i 15 land, deriblant Norge. 

Emma Adbåge (født 1982) er en svensk illustratør, barnebokforfatter og serietegner. Hun har illustrert en rekke kritikerroste barnebøker. 

 

Fakta