Festprishelggjør et kupp!
Min side Kundeservice Bli medlem

Faen ta skjebnen

roman

Nå i pocketutgave: amerikansk ungdomsboksensasjon - beskrevet som "nesten genial" av Time Magazine, og kåret til "#1 Fiction book of the year 2012" av TIME Magazine!
Hazel er 16 år, og kommer aldri til å bli frisk igjen. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Nå i pocketutgave: amerikansk ungdomsboksensasjon - beskrevet som "nesten genial" av Time Magazine, og kåret til "#1 Fiction book of the year 2012" av TIME Magazine!
Hazel er 16 år, og kommer aldri til å bli frisk igjen. Det har hun visst siden den dagen hun fikk kreftdiagnosen. I tre år har legene behandlet henne. I tre år har hun levd med dødsdommen.

Hazel og Augustus møtes i en støttegruppe for kreftsyk ungdom.

Begge har vært syke lenge, men nekter å være den tapre kreftpasienten som heroisk kjemper mot sykdommen med umenneskelige krefter og som aldri klager eller slutter å smile. Nei. De vet begge at de har hatt maks uflaks og at sjansen er stor for at de dør unge. Kreft er noe dritt.

Men de liker hverandre. Etter hvert mer og mer. Og langsomt og forsiktig nærmer de seg -- så forsiktig som det kan bli når én har et kunstig bein og den andre går rundt med en oksygentank på slep og en slange inn i nesa. Og kjærlighetshistorien deres skal bli en sånn som poetene skriver dikt om. E p i s k.

Dette er en roman om liv og død. Om hvor morsomt, spennende og tragisk livet er. "Kreftbøker suger", sier hovedpersonen Hazel i romanen. Det gjør ikke denne. Derimot får den deg til å tenke over de store spørsmålene i livet, til å le høyt, og til å gråte innsjøer. Det er ikke en bok om kreft og død. Det er en himmelstormende vakker og gripende historie om Hazel Grace og Gus. Om å være ung og likevel stå med den ene foten i graven. Om å tro at man aldri kommer til å bli overrasket igjen. Og om å få sitt siste ønske oppfylt.

Å bli berørt på så mange måter; le og gråte om hverandre mens man stadig forstår litt mer - det er litteratur når den er som aller, aller best.Jeg er ikke i tvil om at dette er en roman som vil sette varige merker i mange unge lesere. (Anne Cathrine Straume, NRK)

John Green har med Faen ta skjebnen satt en ny standard for ungdomslitteratur i USA. (Frode Hermanrud, Oppland Arbeiderblad)

Sugende om livet, kjærligheten og døden. (Inger Østenstad, barnebokkritikk.no)

ÅRETS STERKESTE OG VAKRESTE BOK ( ... ) Faen ta skjebnen er en så sterk og velskrevet bok, at du kan forbanne din egen skjebne om du ikke leser den. (Anders Mehlum Hasle, Sandefjords Blad)

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
338
ISBN
9788205458604
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2013
Originaltittel
The fault in our stars
Format
21 x 13 cm

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Faen ta skjebnen:

Fluen

Martina Gaux
Nedlastbar lydbok 
279,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Såret

Cha Sandmæl
Innbundet 
299,- 329,-
 

De der

Joyce Carol Oates
Innbundet 
375,- 429,-
 

Tre lys

Claire Keegan
Innbundet 
272,- 299,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv