Min side Kundeservice Bli medlem

Jenteboka

Ellen og Ninas guide til puberteten

«To år etter boksuksessen 'Gleden med skjeden' har legene Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann gjort det igjen: Laget en smart og fantastisk bok om noe vi vanligvis synes det er litt flaut å snakke om.»

Trine Saugestad Hatlen, VG

Hva er mensen? Hva er utflod? Må jeg bruke BH? Hva er det som skjer?

Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Les mer

99,-

149,- Spar: 50,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Logg inn for å se din bonus

Hva er mensen? Hva er utflod? Må jeg bruke BH? Hva er det som skjer?

Overgangen fra barn til ungdom er ikke enkel. Kroppen forandrer seg, hormonene tar kontrollen og i hjernen skjer det en slags ommøblering. Dette vet voksne, men for den som står midt i det, er det ikke like greit å skjønne oppned på tilværelsen.

I «Jenteboka» tar legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl deg gjennom alt du trenger å vite om puberteten. For unge jenter skal ikke google seg fram til svar på de aller viktigste spørsmålene. Jenteboka er en kvalitetsguide fra to av landets mest populære leger, som kjenner jentekroppen ut og inn. De gir tips, triks, historier fra virkeligheten og gode råd til den som snart skal inn i puberteten. Og fordi noen kommer i puberteten tidlig og andre sent, er denne boka skrevet med tanke på begge tilfeller, og passer for jenter fra 9 til 16 år.

Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl er forfatterne bak suksessen «Gleden med skjeden».

Medlemsvurdering:
Super Duper bok for jenter / ung ungdom, som tar opp alt angående kropp og hva som skjer med den i puberteten med mere. Anbefales!

Malin

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242183002
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Priser
Fagbokprisen 2019

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«To år etter boksuksessen 'Gleden med skjeden' har legene Ellen Støkken Dahl og Nina Brochmann gjort det igjen: Laget en smart og fantastisk bok om noe vi vanligvis synes det er litt flaut å snakke om.»

Trine Saugestad Hatlen, VG

«Legene Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl har skrevet 'Jenteboka', en guide til jenter på vei inn i puberteten. Det er et praktfullt oppslagsverk jeg unner alle jenter å ha liggende hjemme eller på skolen. (...) Selv lærte jeg mye nytt av den grundige boken. Den er rett og slett glimrende for voksne som skal snakke med unge om kropp og følelser: Her får man kvalitetssikrede fakta i et lettfattelig språk. Boken tar også tak i dagsaktuelle utfordringer som deling av nakenbilder.»

Ingrid Åbergsjord, Aftenposten

Medlemmers vurdering

M
Malin – 15.11.2022

– Super Duper bok for jenter / ung ungdom, som tar opp alt angående kropp og hva som skjer med den i puberteten med mere. Anbefales!

L
Lene Bjerga – 01.05.2020

– En grundig og fin bok som omhandler puberteten av høy kvalitet. Absolutt til å anbefale for mor og datter i samtale om puberteten, for å få en naturlig og avslappet preg inn i pubertetens mysterier sammen.

T
Tvillingmamma – 08.01.2020

– Midt i blinken for mine to 12 årige jenter. Kun lest få utdrag selv, veldig mye ekstra info om mens, supert. Samt ang kyssing "kyss som en and og ikke som en "hund", he he - helt magisk! Har ingen selv, men føler vel at gutter absolutt skulle hatt sin egen bok !

T
Toril Sehested Zakariassen – 07.01.2020

– Denne har jeg lest før jeg ga den til mine to eldste barnebarn! Kjempefin bok! Den burde gis til alle jenter før eller i puberteten! Der står jo alt man kan lure på! Tenk om vi hadde en slik bok! Hvor er boka for gutter?

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jenteboka:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv