Meny

Lærerens arbeid med livsmestring

Det er på tide at lærerprofesjonen tar eierskap til livsmestring som tema i skolen. Denne boka handler om lærernes profesjonelle arbeid med livsmestring. Boka gir en oversikt over hvordan livsmestring har kommet inn i skolen, diskuterer hva livsmestring i skolen innebærer, og konkretiserer hvordan arbeid med livsmestring i skolen kan se ut. Les mer
Vår pris
389,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 389,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Om boka

Det er på tide at lærerprofesjonen tar eierskap til livsmestring som tema i skolen. Denne boka handler om lærernes profesjonelle arbeid med livsmestring. Boka gir en oversikt over hvordan livsmestring har kommet inn i skolen, diskuterer hva livsmestring i skolen innebærer, og konkretiserer hvordan arbeid med livsmestring i skolen kan se ut.
Forfatteren presenterer bakgrunnen for og ulike innganger til livsmestring. Hun ser på opplæringsloven, fagfornyelsen (LK20), kompetansemålene, elevenes psykiske helse og skolens prestasjonspress, og hun ser livsmestring i lys av pedagogiske perspektiver. I boka diskuteres også noe av den kritikken som er kommet mot livsmestring på timeplanen.
Målgruppen er lærere, lærerstudenter og skoleledere.
Innholdsfortegnelse og bokutdrag Last ned omslag
Anne Grete Danielsen er professor i pedagogikk og har 40 års arbeidserfaring fra skole og utdanning. Hun har publisert en rekke norske og internasjonale artikler med relevans for livsmestring. Danielsen forankrer lærernes arbeid med livsmestring i pedagogikken.

Fakta