Min side Kundeservice Bli medlem

Hjertestopper

Volum 3

«eit så ubeskriveleg viktig og fortryllande magisk verk (...) eg bukkar djupt for deg, Alice.»

Framtida

Tredje bok i den bestselgende Hjertestopper-serien!

Charlie hadde aldri trodd at Nick skulle like ham på den måten, men nå er de offisielt kjærester! Nick har til og med fortalt moren sin at han er bifil. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag

Logg inn for å se din bonus

Tredje bok i den bestselgende Hjertestopper-serien!

Charlie hadde aldri trodd at Nick skulle like ham på den måten, men nå er de offisielt kjærester! Nick har til og med fortalt moren sin at han er bifil.

Men å komme ut av skapet er ikke noe som skjer bare én gang. Storebroren til Nick vet fortsatt ingenting, og så er det jo resten av vennegjengen ... og alle folka på skoleturen til Paris. Livet kan rett og slett være litt vanskelig, selv når du har en kjæreste som støtter deg.

Samtidig som følelsene deres blir stadig sterkere, trenger Charlie og Nick hverandre mer enn noen gang.

Hjertestopper er en varm og viktig tegneserie som på kort tid er blitt et fenomen og en bestselger. Tegneserien er skapt av Alice Oseman, og serien er også adaptert til TV-serie på Netflix: Heartstopper. Serien har fantastiske ratinger og svært høye seertall.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205571839
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Heartstopper volume 3
Format
24 x 16 cm
Serie
Hjertestopper universet
Hjertestopper 3

Anmeldelser

«eit så ubeskriveleg viktig og fortryllande magisk verk (...) eg bukkar djupt for deg, Alice.»

Framtida

«En sjarmerende, varm og uimotståelig saga om skeiv kjærlighet, der fortellingens bankende hjerte rett og slett er ung hverdagslykke.»

D2

«Suksessen til den romantiske fortellingen Hjertestopper er oppsiktsvekkende. (...) Det aller beste med at Oseman er såpass ung, er å oppleve hvor godt hun kjenner hverdagen til leserne sine. Fortellinger for ungdom er ofte skapt av personer som ikke helt makter å se dagens ungdomskultur innenfra. Osemans superkraft er nærheten til stoffet.»

Guri Fjeldberg, Aftenposten

«Oseman tegner og skriver godt om mental helse, vennskap og utfordringer knyttet til seksuell legning. Og hun gjør det så troverdig, vakkert og hjertevarmt. Denne boken er myntet på ungdom, men passer også for foreldregenerasjonen som ønsker mer innsikt i temaet. Bok 2 ble akkurat lansert på norsk, og det anbefales å ha den klar - for den første ender med en skikkelig cliffhanger.»

VG

«På kort tid er denne serien blitt et fenomen blant tweens og ungdom. (...) Oseman tar opp kjærlighet mellom gutter, samt tema knyttet til spiseforstyrrelser, angst og kjønnsidentitet på en måte som engasjerer unge lesere og seere over hele verden.»

Periskop

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjertestopper:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Hjernen
Ny!

Hjernen

Sarah Roxana Herlofsen
Innbundet 
189,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv