BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Bli medlem

Maja livredd

for sånn er det å ha angst- og tvangslidelse

Maja er åtte år og stort sett akkurat som alle andre jenter på åtte. Det er bare en liten ting - en liten gruing i magen som av og til lager sprell og ugagn og gjør Maja til Maja Livredd, redd for alt og ingenting. Les mer

274,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Maja er åtte år og stort sett akkurat som alle andre jenter på åtte. Det er bare en liten ting - en liten gruing i magen som av og til lager sprell og ugagn og gjør Maja til Maja Livredd, redd for alt og ingenting. Eller, ikke alt, som Maja selv sier, men ganske mye.

Å være redd, av og til, er helt normalt. Hva barn er redde for, og hvordan følelsen kommer til uttrykk, endrer seg med barnets alder og modenhet. Boken om Maja Livredd gir et innblikk i utfordringene et barn og deres familier møter når barnet har angst og/eller tvangslidelse og redselen tar overhånd i hverdagen. Den viser hvordan det er å være barn når tanker og bilder blir klistertanker, som klistrer seg fast i hodet, og kommer igjen og igjen.

Dette er en informasjonsbok rettet inn mot barn som har angst- og tvangslidelse - deres foreldre, søsken, venner og klassekamerater. Den er også full av påminnere og informasjon til voksenpersoner og like nyttig for poliklinikk, kontaktpersoner i PPT, barnehager og skolen. Boken gir en lett innføring i tvang og angsttilstander, og er et godt utgangspunkt for den gode samtalen med barnet om temaet. «Maja livredd - for sånn er det å ha angst- og tvangslidelse» er et bidrag til arbeidet med å bygge ned fordommer og øke forståelse og aksept - både hos voksne og barn.

Detaljer

Forlag
Hertervig forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
75
ISBN
9788282161534
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
Maja livredd
Serie
For sånn er det-bøkene

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Maja livredd:

Lus

Bengt-Erik Engholm
Innbundet 
208,- 229,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Herre

Niels Fredrik Dahl
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv