@Ally_Trip

en klimaroman

"En bombe av en bok som bør leses av alle vitebegjærlige!"

JERNBANEFRUA

Alenefaren og professoren, Viktor, sender de to tenåringene sine, Aleah og Lyder, helt alene ut i verden. Kun ledet av gåter og kryptiske ledetråder skal de reise i ett år for å lære mer om klimaendringene, og hvordan vi mennesker er i ferd med å endre kloden vår for alltid. Les mer

254,-

279,- Spar: 25,-

Sendes innen 3 virkedager

Logg inn for å se din bonus

Alenefaren og professoren, Viktor, sender de to tenåringene sine, Aleah og Lyder, helt alene ut i verden. Kun ledet av gåter og kryptiske ledetråder skal de reise i ett år for å lære mer om klimaendringene, og hvordan vi mennesker er i ferd med å endre kloden vår for alltid. Det blir en reise der skoletrøtte Lyder oppdager at det kan være gøy å lære, mens Aleah, som sliter med tanker om meningen med livet, får øynene opp for både verden og menneskene rundt seg. Sammen lærer de å se klimakrisen med nye øyne, og reisen gir dem også innblikk i livet til moren de knapt husker, men likevel savner. Viktor sender dem til Arktis, til frodig regnskog og artsrike korallrev. De besøker verdens kaldeste by, knusktørre landområder og stillehavsøyer som er i ferd med å synke i det stigende havet. Han sender dem ut for å lære, men også for å spre kunnskapen de får underveis, via instagramkontoen @ally_trip. Aleah og Lyder innser raskt at noe må gjøres, at kloden vår er fantastisk. De lærer også at makten ligger hos oss, hos folket, hos deg og meg!

«@ally_trip» er en spennende og lærerik roman for ungdom om klimaet.
«Kom ikke her og fortell oss at vi ikke klarer å gjøre noe med klimaproblemene! Vår generasjon arver en klode i krise. Og vi krever at noe blir gjort!»

Detaljer

Forlag
Panta
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
326
ISBN
9788234400018
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
@Ally_Trip
Format
22 x 15 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

"En bombe av en bok som bør leses av alle vitebegjærlige!"

JERNBANEFRUA

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på @Ally_Trip:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sting

Therese Garshol Syversen
Innbundet 
299,- 329,-
 

#naken

Nina Rossing
Innbundet 
299,- 329,-
 

Uke 40

Taran L. Bjørnstad
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv