Grønne greier

om natur og miljø og sånt

Grønne greier er en tegneseriebok om klima og miljø. Boka har siden våren 2016 prydet baksiden av Aftenposten Junior og fått utallige positive tilbakemeldinger for at den presenterer miljøspørsmål på en frisk måte. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager

Logg inn for å se din bonus

Grønne greier er en tegneseriebok om klima og miljø. Boka har siden våren 2016 prydet baksiden av Aftenposten Junior og fått utallige positive tilbakemeldinger for å presentere miljøspørsmål på en frisk måte. 

Jenny Jordahl har en unik og humoristisk strek, og Ole Mathismoen har jobbet med klima- og miljøproblemer i Aftenposten i mer enn 30 år. De to er seriefigurer i boka, noe som gir nærhet til leseren når et til dels vanskelig stoff presenteres og forenkles. Alvorlige tema som klima og miljø blir behandlet med et tilgjengelig blikk. Barn er sterkt opptatt av plastforurensning, klima og natur som forsvinner. Boka er proppfull av ny kunnskap for vitebegjærlige. 

Grønne greier vil være god støttelitteratur for alle aldersgrupper som trenger informasjon til egen nysgjerrighet, eller til oppgaver på skolen. 

 

Detaljer

Forlag
Ena
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788241916007
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Grønne greier
Format
32 x 25 cm

Medlemmers vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Grønne greier:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv