Meny
Grønne greier - Ole Mathismoen

Grønne greier

om natur og miljø og sånt

; Jenny Jordahl ; Aftenposten junior (Utgiver) ; Jenny Jordahl (Illustratør)

«Naturfag, RLE og samfunnsfag i ett, og et viktig tilskudd til enhver bokhylle - hjemme og på skolen.»

, Dagbladet Terningkast 5
Grønne greier er en tegneseriebok om klima og miljø. Boka har siden våren 2016 prydet baksiden av Aftenposten Junior og fått utallige positive tilbakemeldinger for at den presenterer miljøspørsmål på en frisk måte. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager

Grønne greier er en tegneseriebok om klima og miljø. Boka har siden våren 2016 prydet baksiden av Aftenposten Junior og fått utallige positive tilbakemeldinger for å presentere miljøspørsmål på en frisk måte. 

Jenny Jordahl har en unik og humoristisk strek, og Ole Mathismoen har jobbet med klima- og miljøproblemer i Aftenposten i mer enn 30 år. De to er seriefigurer i boka, noe som gir nærhet til leseren når et til dels vanskelig stoff presenteres og forenkles. Alvorlige tema som klima og miljø blir behandlet med et tilgjengelig blikk. Barn er sterkt opptatt av plastforurensning, klima og natur som forsvinner. Boka er proppfull av ny kunnskap for vitebegjærlige. 

Grønne greier vil være god støttelitteratur for alle aldersgrupper som trenger informasjon til egen nysgjerrighet, eller til oppgaver på skolen. 

 

ANMELDELSER:

Terningkast 5 Maya Troberg Djuve, Dagbladet

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Ena
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 159
ISBN: 9788241916007
Utgave: 1. utg.
Alder: Barn 9-12
Format: 32 x 25 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Naturfag, RLE og samfunnsfag i ett, og et viktig tilskudd til enhver bokhylle - hjemme og på skolen.»

, Dagbladet Terningkast 5

«Grønne greier er en faktabok og en bruksbok, til nytte, inspirasjon og underholdning. (...) De starter forbilledlig med å forklare begreper og faktiske forhold, før de orienterer om hva politikere og samfunnsaktører gjør, hvilke problemer vi står overfor, og hva vi som enkeltpersoner selv kan gjøre for å ta vare på naturen. »

, NRK

«Flott at de har klart å finne en form og ei stemme som rommer så mye kunnskap, entusiasme og moralsk alvor og fremdeles gjør det lekent.»