Meny
Alene
Alene - Elias Våhlund

Alene

; Agnes Våhlund (Illustratør) ; Kirsti Vogt (Oversetter)

Serie: Håndbok for superhelter 3

Serien om Lisa har blitt en megasuksess. Lisa er ensom på skolen, men utenom skoletid er hun en superhelt! Les mer
Vår pris
254,-
Spar
25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 254,-
Spar: 25,-

Veil. pris: 279,-  (Innbundet)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Serien om Lisa har blitt en megasuksess. Lisa er ensom på skolen, men utenom skoletid er hun en superhelt!

Å bli superhelten Røde maske har forandret alt for Lisa. Hun har fått selvtillit, og for første gang i livet tør hun å si fra. Men på skolen føler hun seg fortsatt like alene. Samtidig er hver eneste tyv og forbryter i Rosenhill redde for å møte den mystiske superhelten. 

Bortsett fra Sjefen, den farligste skurken i byen. Han heter egentlig Wolfgang, men det er det ingen som tør å kalle ham. Han er grusomt lei av at Røde maske ødelegger alle de skurkaktige kuppforsøkene hans, og har bestemt seg for å stoppe henne - en gang for alle. Kommer Lisa til å rekke å få satt Wolfgang bak lås og slå før han han får fanget henne? 

Den sjeldne mynten
En sjelden mynt skal stilles ut i byen, og Lisa aner trøbbel – hun er helt sikker på at Sjefen kommer til å prøve å stjele mynten. Kan hun virkelig stoppe Sjefen og hele banden hans alene …? Det ser ikke så lovende ut. Hun må finne en kompanjong!

Supre forfattere
Elias Våhlund brenner for at ingen barn skal være ensomme. Han skriver barnebøker, jobber som regissør, manusforfatter, skuespiller, stuntman, lærer og plateselskapsdirektør. Kona hans Agnes Våhlund er grafisk designer, fotoredigerer og illustratør. Hun elsker tegneserier, både amerikanske og japanske, og er en nerd i hjerte og sjel. Sammen lager de Håndbok for superhelter.

Lisa kommer tilbake i "Håndbok for superhelter del 4: Ulven kommer".